Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Automatisk växellåda Rengöring Verktyg

Rengöring av fälgar och däck av en bil, liksom utsidan, verkligen gör bilen sticker ut och ser ren. Även om det finns ett antal olika rengöringsmedel och lösningar som kan sättas på hjul och däck på en bil för att effektivt rengöra dem, det finns ett antal olika verktyg som behövs för att skrubba dem rena. Wheel Brush

Ett hjul pensel med en lång plasthandtag och borst i slutet, som ser ut som en borste för att skrubba kastruller och stekpannor, används för den inledande rengöring av hjul och däck på bil. Hjulet penselns borst bör vara mjuk, men också tjock och robust, så att de kan komma in i alla spåren runt navkapseln och skråmor och vrår på hjul och däck. Detta bör vara det första verktyget som används vid rengöring av hjul och däck, eftersom det kommer att vara det mest effektiva sättet att ta bort de större, tyngre mängder smuts och sot.
Sponge

En stor mjuk svamp som är fylld med tvål eller hjul och däck rengöringsmedel rengör film av smuts eller sot från ratten att hjulet borste missat. Svampen ska vara tjock och kunna skrubba lite och bör inte fjällning eller falla samman. Svampar med grövre sidor, som de som används på disken i ett handfat, bör användas på navkapslar, medan mjukare dykt svampar bör användas på däcken själva. Dessa däck Rengöringssvamp verktyg är billiga att köpa och kan användas frikostigt samtidigt rengöring av fälgar och däck.
Rags

Rags används för att göra den avslutande rengöring touchen på hjul eller däck av bilen, samt torka och polera dem att glänsa. Spare trasor kan köpas i stora säckar på hårdvara eller automatisk leverans butiker och bör vara något ojämn, så att när de gnids över ytan av hjulet eller däck, de också torka bort eventuell kvarvarande smuts som någon av tvål eller tunga städredskap missade tidigare i reningsprocessen. Dessa trasor är också relativt billiga och kan användas frikostigt vid rengöring däcken på en bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122788.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.