Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man dödar Kackerlackor i en bil

Om din bil har överskridits av kackerlackor, kan det vara nästan omöjligt att eliminera dem genom att bara städa bilen ensam. Kackerlackor kan leva under långa perioder utan att äta, och när de har flyttat in, är det svårt att få dem att lämna. Saker du behöver
Vakuum
Spray Cleaner Review Rena trasor
Roach bomb
Plastplatta
Silvertejp
Visa fler instruktioner
1

Välj en tid när du har två eller tre dagar när du inte behöver använda bilen. Du kommer att behöva vänta en dag eller två efter behandlingen innan du kör din bil.
2

Bli av skräp eller livsmedlet som kan vara i din bil. Ta ut allt ur stammen. Om du har barnstolar, ta bort dem från bilen och ta kuddar ut och tvätta dem.
3

Vakuum bilen ordentligt. Ägna särskild uppmärksamhet åt veck i sätena där maten tenderar att ackumuleras.
4

Parkera bilen är ute i ett väl ventilerat utrymme. Placera en mört bomb i bilen, helst i mitten. Placera en bugg bomb i bagaget. Ställ in bomben i din bålen först, och sedan ställa in bomben i det inre. Lås bilen så att ingen kan komma in under denna process.
5

Placera en stor plastbit över bilen så de flesta av buggen giftet kommer att stanna i bilen. Fäst plasten till marken eller däck med silvertejp.
6

Lämna bugg bomb att arbeta för perioden föreslås i anvisningarna, och lägg på ytterligare två timmar att se roaches är döda.

7

Öppna bilen och rulla ner alla fönster. Låt bilen luften ut i minst 4 till 5 timmar.
8

Dammsug bilen igen, och rengör alla ytor med hjälp av ett desinficerande rengöringsmedel. Dammsug sätena väl. För att ta bort rester bug bomb, överväga att hyra en klädsel renare eller ta bilen vara professionellt rengöras.
9

Upprepa denna process varje vecka eller två under en period på två månader för att eliminera alla ägg. Om du har lyckats ta bort maten källan, kommer roaches finner sannolikt någon annanstans att gå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122286.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.