Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man behandlar Rengör en Top Jeep Rag

Det är inte bara en Jeep sak . Stadsjeepar med en mjuk ( eller trasa ) toppen behöver också lite extra noga med att skydda dem från väder och vind . Om du är ute efter att få topp dollar vid återförsäljning tid , eller om du bara vill förlänga livslängden på din trasa topp och hålla den ser sitt bästa , använd dessa tips . Saker du behöver
mjuk borste
Luddfri
bomullsväv diskmedel
Waterless handen renare
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Öva förebyggande för att hålla inbyggda grime , salt rester och väg fett från att bygga upp . Köp en lång , mjuk borste och rengör trasa topp varannan vecka med ett milt diskmedel och vatten , skölj noga . Eller ta din Jeep till biltvätt och använd skurborste och tvätt . Efter sköljning , använd en mjuk luddfri bomullstrasa ( tygblöjor är bra ) för att torka .
2

Använd en vattenlöst handrengöringsmedel såsom GOJO (finns i järnhandeln ) för att ta bort envisa fläckar och fett . Börja med en liten mängd och testa ett icke synligt område först . Avsluta med en grundlig tvättning med mild tvål och vatten och skölj .
3

Flera produkter har formulerats speciellt för rengöring jeep toppar . Se avsnittet Resurser nedan för länkar till var du kan köpa dessa produkter online .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122151.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.