Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur tvätta bilen utan vatten

Många områden i USA är under tungt vatten restriktioner, vilket är varför det är bra att veta hur man ska tvätta bilen utan vatten. Saker du behöver
Mjuk baby trasa
våtservetter
Vakuum
Spray-on bilrengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

greppa en mjuk trasa Om du behöver bara spot-ren kroppsdelar av bilen. Använd trasan för att damma bort smuts och polera krom eller metall för en ren finish.
2

Använd en våtservett om du behöver lite vattenlösa hjälp. Den torka kan användas för att skrubba bort smuts eller bakad-på buggar.
3

Använd en biltvätt spray om du verkligen behöver en bra rengöring utan vatten. Meguiar s gör en detailer spray som är perfekt för rengöring av hela din bil så länge du är villig att lägga lite armbåge fett i den.
4

Minns insidan av din bil. Om du inte har tid att verkligen rengöra utsidan, vakuum insidan, vilket kan göra det känns större och helt ren.
5

Ta bilen till en biltvätt om det verkligen behöver tvättas med vatten. Även under stränga vatten restriktioner, biltvättar är öppna, även om de är nog lite mer dyr. Du kommer att få nytvättat utseende du vill, och du behöver inte göra det själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122134.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.