Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort mögel lukter från din bil

kvardröjande lukter från mögel och mögel angrepp kan göra körningen outhärdlig och lägre andrahandsvärdet på din bil. Mögel växer i bilen på grund av fukt och förruttnelse, men det finns sätt att ta bort mögel lukt från din bil så att du kan andas lätt och underhålla din bils värde. Med lite armbåge fett och några leveranser, kan du ha din bil luktar gott som ny i ett par timmar. Saker du behöver
Dukar Glove
Bakpulver
träkolsbriketter
mattan schampo
fön
Våt-torrdammsugare
Antibakteriell Cleaner Review
Visa fler instruktioner
1

lokalisera källan till lukten. Mögel växer i fuktiga eller fuktiga förhållanden och kan leda till blått eller grönt mögel växer i din bil om de lämnas obehandlade. Leta efter fuktiga områden eller platser med vitt, grönt eller blått luddigt mögel. Kontrollera mattan, under sätena och i bagageutrymmet speciellt.
2

Skrubba alla ytor i kupén med antibakteriella rengöringsmedel. För matta, använda mattan schampo och bakpulver för att skrubba ner mattan. Sedan, dammsuga mattan med en våt-torr dammsugare och torka den med en fön. För läder, använd läderrengöring och polish.
3

Skaka lite löst bakpulver runt golvbrädorna och under sätena för att suga upp kvardröjande lukter. Du kan också placera träkol briketter enligt era platser eftersom de neutraliserar och absorberar lukter.
4

Öppna din bil fönster och dörrar och placera bilen i ett garage eller inhägnat område. Detta låter bilen luften ut och håller sig torra på samma gång. Om inget inhägnat område finns, placera bilen i direkt solljus och stänga fönster och dörrar när det blir mörkt för att undvika fukt intrång.
5

Ta bilen till en professionell rengöring tjänst om du inte kan få bli av med lukten. Om mögel är djupt inställd eller har helt genomsyrat tyget på din klädsel, kan du behöva professionell rengöring eller byte interiör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123118.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.