Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur ren bil sidopaneler Door

Om du ska ta dig tid och ansträngning för att tvätta och vaxa bilen, dammsuga och rengöra alla fönster och instrumentpaneler, lägga några extra minuter på detaljer sidostyckena dörr. Det är ett område som är mest eftersatt av bilägarna. Följ dessa steg för att få ordentligt ren tur. Instruktioner
1

Vakuum alla vinklar och vrår innanför dörrpanelen. Detta område är ett av de mest använda inuti bilen och lockar varje bit av smuts och damm från dig och från utsidan. Använd den spetsiga munstycket på dammsugaren för att nå djupt i fickorna och spåren på panelen.
2

Olja gångjärnen om de är pipiga när du dammsuger och innan du rengör. Kontrollera om det finns andra lösa anslutningar och dra åt skruvar och bultar vid denna tid också.
3

Använd klädsel renare på något tyg som linjer dörrpanelen. Antingen spraya på en snabb rengöringsmedel eller använda ett vattenbaserat rengöringsmedel. Med en liten borste, skrubba klädsel, låt det torka och sedan vakuum igen.
4

Rengör och behandla eventuella skinn på dörren med en produkt görs strikt för läder. Dessa balsam görs för att förlänga livslängden av läder och förhindrar slitage och sprickbildning från användning och solljus.
5

Gnid ett lager vax på metallen och målade ytor innanför dörrpanelen som är dolda när du har dörren stängd. Efter rengöring dörren sylt inuti och på botten, gnugga i en lätt slipande rengöringsmedel /vax, låt det torka och gnugga med en glimt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122125.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.