Felsökning ljudanläggningen i en Mitsubishi Eclipse

Nya modeller av Mitsubishi Eclipse har sex högtalare med en MP3-kompatibel CD-spelare ljudsystem. Vissa modeller har en sex-CD-växlare också, medan vissa modeller inkluderar nio högtalare. Ökningen i ljudteknik innebär att du kommer att behöva kontrollera elanslutningar, kablar, och lokalisera den felaktiga apparaten att felsöka problemet. Instruktioner
1

Kontrollera om ljudspelaren vänder på. Om inte, kolla strömanslutningarna på baksidan av ditt ljudsystem. Du kanske upptäcker att strömkablarna till din Eclipse ljudsystem har fallit ut. Om enheten får ström från kablarna, men ändå inte slå på, kan du ha en trasig ljudspelare. Kontakta din Mitsubishi-återförsäljare för byte om fortfarande under garanti.
2

Kontrollera att se vilka delar av ljudsystemet arbete. Prova att spela en CD, och sedan försöka att lyssna på radio. Om radion fungerar, men CD-spelaren fungerar inte, prova en annan skiva. Om en MP3-skiva inte fungerar, prova en ljud-CD. Ta reda på om det är en viss typ av media, eller den spelare i allmänhet som inte fungerar. Om du har hittat att CD-spelaren inte fungerar, till exempel, men radion har, kontakta Mitsubishi-återförsäljare för en ersättare.
3

Lyssna för att höra om ljudet kommer från alla högtalare. Eftersom det finns så många talare i Mitsubishi Eclipse, kan ljudet problemet utvecklas från ljudet inte är fullständig. Om du upptäcker att vissa högtalare fungerar, men andra inte, se om det finns ett mönster. Om alla högtalare på vänster sida av bilen arbete, men inte rätt, så kolla att du inte har panorerade volymen till vänster. Om en enskild högtalaren inte fungerar, kontrollera att kabeln till den högtalaren att se till att den är ordentligt ansluten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121923.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.