Hur Verkligen att rengöra din motor eller motorrum

Hur att rengöra din motor på din bil eller lastbil. Saker du behöver
Avfettaren
sprayflaskor
Högtryckstvätt eller Självbetjäning Biltvätt Munstycke
Visa fler instruktioner
1

Du bör kontrollera att se om finns det något på din motor som inte är tänkt att bli blöt, liksom fördelarlocket, osv.
2

Var noga med din bil är i skuggan! Sedan Blöt hela fordonet, uppifrån och ned. Håll bilen våt hela tiden du gör detta, eftersom du inte vill avfettningsmedel eller smuts som kommer från din motor stänkte över färgen. Addera 3

Spray allt du kan se i motorrummet med avfettningsmedel och sedan spraya undersidan av huven. Gör det i denna ordning eftersom avfettningsmedel kommer att droppa över dig om du börjar på motorhuven.
4

påbörja processen med att spraya allt du kan se tydligt och sedan sikta staven i alla riktningar, promenader runt fordonet från en stänkskärm till nästa. Var säker på att du sprutar fendrar och vindrutan och huven du rengör för att hindra smuts från att torka till färgen.
5

Upprepa tills allt fett och smuts är av motorn, du kan gnugga hårda områden med en borste indränkt i avfettningsmedel, är smuts oftast svårare att få ut runt kanterna på huven och sidostycken.
6

Tvätta och torka bilen, torka motorn om du vill. Du kan lägga till dressing med plast för en mer detaljerad titt, någon form av plast dressing kommer att göra fint. Var noga med att inte få den på färgen eller på remmarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121010.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.