Auto Pinstriping Idéer

Pinstripes är ett av de enklaste sätten att ge en bil, lastbil eller motorcykel en egen look. Pinstripes finns några långa, smala ränder som dekorerar karosseridelar, gastankar eller andra utsatta delar av fordonet. Vissa utsmyckade mönster som består av tunna linjer också kallad pinstriping. Pinstriping kan göras med flera olika metoder som kräver olika material och konstnärliga kompetensnivå, men även de mest grundläggande tekniken kan göras bra om det är baserat på en stark idé. Handmålning

Handmålade pinstripes är svårast att tillverka men ge en egen look. Även om det är nästan omöjligt för även de mest skickliga konstnärer för att framställa en perfekt rak och konsekvent linje, kan räcka striping resultera i subtil skuggning eller unika mönster som skulle vara omöjligt med en automatisk metod. Det bästa sättet att lägga frihand pinstripes är att fästa en remsa av tejp på kroppen av fordonet som konstnären kan använda som en guide för att hålla den målade linjen eller mönster så rakt som möjligt.
Tape Stripes

Tape ränderna är den vanligaste formen av pinstriping och ett utmärkt val för dem utan konstnärlig talang eller pengar att anställa en frihand målare. Liksom de ränder som tillämpas av biltillverkare, eftermarknaden tejp ränder kombinera en kraftig självhäftande baksida med en blank vinyl yta. Om du inte är nöjd med kakmått utseende färdigskurna tejp ränder, överväga att använda sax eller en vass hobbykniv att modifiera rand eller förkorta det att tillämpa den på ett annat område av ditt fordon.


blanda färger

De flesta pinstripes accent färgen på fordonet, med en något ljusare eller mörkare nyans än den hos den målade kroppen. I andra fall, streck har en accent färg, till exempel färgen på den inre klädseln. Däremot kan pinstripes göras på en mängd olika färger. Multicolor pinstriping tenderar att sticka ut och uppmärksamma. Om pinstriping är en del av en större anpassning projekt, överväga att välja ett färgtema och upprepa denna färg i bilens ränder, bromsok, effekter marken, ventiler intag eller inredning tillbehör. Använda ett Pattern
>

Mönstrad pinstriping är också ett bra sätt att göra en bil som sticker ut. Kommersiellt tillgängliga mönstrade tejp ränder inkluderar taggtråd, flammor, våglinjer och logotyper biltillverkaren. Handmålade mönster är ett annat alternativ, och kan vara lika komplicerat som fantasin hos konstnären. Till exempel kan en serie små illustrationer vrid kroppen av din bil till ett mobilt konstgalleri. Tiny logotyper eller text kan ge information om bilen eller dess förare samtidigt ser ut att vara en enkel, solid rand från ett avstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121379.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.