Hur man tar bort lim från Car Emblem

Om du vill ta bort och hålla en gammal bil emblem, eller du har köpt en ny eller begagnad bil med ett emblem som du bara inte gillar, kan du oroa dig för att få limmet off bilen och /eller emblemet. I de flesta fall kan detta visa sig vara mycket enklare än du tror. Även om vissa auto emblem kommer verkar vara fast permanent, bör du kunna få även de mest envisa klistermärke eller höjas (metallic) emblem av din bil. Allt du behöver är några enkla att hitta limborttagning produkter. Saker du behöver
Goo Gone
3M självhäftande Remover Review WD40
Liten plast skrapa eller spackel
Handduk
liten hink
Varmt vatten
Diskmedel
Små svampar
Visa fler instruktioner
1

Spray eller häll lite lim remover direkt på bilen emblem. Om emblemet är inte ett klistermärke, men en upphöjd metall emblem, försöka få den självhäftande remover under det så så mycket du kan. Låt det stanna där i några minuter, ostört.
2

Tryck försiktigt mellan bilen ytan och emblem med en plast skrapa eller spackelspade. Se till att du vinkla bladet, så jäms med bilen yta som möjligt, så att du inte gräva i bilens färg.
3

Häll eller spraya mer lim remover på eventuella överblivna limmet efter avlägsna emblemet. Om emblemet är ett papper klistermärke, kommer det förmodligen fortfarande vara lite av emblemet kvar fastnat på bilen - speciellt om det har funnits en lång tid. Återigen, låt remover för att sitta en stund på limmet. Detta bör bidra till att lösa upp resten av limmet.
4

Skrapa eventuella återstående bitar av emblemet och /eller lim off, och torka sedan med en handduk.
5

Placera varmt vatten, flytande tvål och en svamp i en liten hink. Tvätta området av helt med svampen. Detta tar bort spår av limmet remover - du vill inte låta detta fortsätta på din bil Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121006.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.