Hur fixar Klarlack Sättningar

En klarlack yta framhäver skönheten i en bil färg färg, men inte när ytan blir full av fula bottnar. Om du upplevt några olyckliga bottnar i bilens klarlack finish, kan du enkelt ta bort dem själv i så lite som en dag. Klarlack bottnar förekommer från tunga uppbyggnad av efterbehandling material på ytan, som orsakas av över-applikation. Sags kan också uppstå när en klarlack material tar längre tid att torka på grund av en stor minskning av lufttemperaturen. Saker du behöver
2000-grit sandpapper
Vatten
ren trasa
Rubbing
Orbital polermaskin
Visa fler instruktioner
1

Låt klarlack sags att helt torka innan du försöker ta bort dem.
2

Wet-sanden de bottnar, med 2000-grit sandpapper. Mätta sandpapper med vatten före slipning och hålla ytan blöt för att få bästa resultat.
3

Inspektera slipade ytan för att se om klarlack bottnar fortfarande existerar. Fortsätt våt-slipa ytan för att uppnå en jämn och plan yta.
4

Torka den slipade ytan med en trasa, tills den är helt torr. Kontrollera att klarlack bottnar inte längre visas på ytan innan du fortsätter.
5

Polera ytan för att ta bort några märkbara repor. Använd en gnugga förening och antingen en omloppstid polermaskin eller en mjuk handduk för att polera repor. Polera ytan tills repor visas inte längre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121680.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.