Hur Shine Dull Aluminum Wheels

Det lyser hittade på nya aluminiumfälgar snabbt bleknar när de utsätts för regn, bromsdamm och fett. Återställa bleknat aluminiumfälgar till en som ny glans kräver användning av flera polering föreningar, alla med olika kornstorlek. Grövre-grit föreningar avlägsna tråkig beläggningen och jämna ut ytan av aluminium. Finer-grit föreningar arbetar för att ta bort repor och ger en jämn glans på ytan av aluminium hjul. Saker du behöver
Aluminium Cleaner Review Rags
hård borste
Rent vatten
Stiff lumpskiva
Electric buffert
Slipmedel polering förening
Medium lumpskiva
Mild polering förening
Soft lumpskiva
Fin polering förening
Aluminum polska
Visa fler instruktioner
1

Tillämpa aluminium renare på ytan av ett hjul med en trasa. Blöt en hård borste med rent vatten. Skrubba hjulet med våt pensel. Skölj hjulet med rent vatten. Torka hjulet torrt med en ren, torr trasa.
2

Bifoga en styv lumpskiva till en elektrisk buffert. Ansök slipmedel polering förening till lumpskiva. Buff hela ytan av alluminum hjulet. Fortsätt putsning tills hjulet har en jämn konsistens. Torka av polerande rester från hjulet med en ren trasa.
3

Byt stel lumpskiva med ett medium lumpskiva. Ladda lumpskiva med mild polering förening. Alternativa hastigheten på den elektriska bufferten som du lyser hjulet. Ta det milda polering föreningen från hjulet med en ren trasa. Inspektera ytan av hjulet för virvel märken och repor. Om repor kvar på hjulet, polera hjulet en andra gång med mild polering förening.
4

Säkra en mjuk lumpskiva till den elektriska bufferten. Ladda lumpskiva med fin polering förening. Buff hela ytan av aluminiumet hjulet. Torka föreningen från hjulet med en ren trasa. Undersök ytan av hjulet. Buff hjulet en andra gång med fin polering förening om du märker polerrosor på aluminium.
5

Ansök aluminium polera till hjulet. Kraftfullt torka hjulet med en ren trasa för att polera ratten till en som ny glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121635.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.