Vad är poly-Type Auto Wax?

Tvätta din bil är bara ett steg i att bibehålla sin lack. Regelbundna tillämpningar av vax eller färg tätningsmedel hjälper till att förlänga livslängden på din bil avslut genom att skydda dess yta och samtidigt skapa en slät, reflekterande glans. Ett alternativ till naturliga och karnaubavax vax, polymer fogmassor är lätta att tillämpa, med längre livslängd syntetiska färg tätningsmedel. Sammansättning

Polymer måla tätningsmedel består av tusentals mikroskopiska syntetiska partiklar som binder samman på molekylär nivå. När dessa länkade partiklar obligation med fordonets färg, är ett härdat skyddslager bildat. Resultatet är en konstgjord yta som har vetenskapligt utformad för att konkurrera med utseende och prestanda naturligt vax.
Typer

Mest polymer måla tätningsmedel finns som en vätska och inte innehåller några naturliga vaxer. Detta gör dem mycket lätta att applicera och ta bort. Vissa polymera tätningsmedel kommer också i sprutform. Förutom de rent syntetiska tätningsmedel, det finns vissa produkter som har manipulerats för att blanda naturliga vaxer med polymerer. Dessa hybrid tätningsmedel kommer i en mer traditionell fast form och är avsedda att ge fördelarna av både naturliga och syntetiska vaxer.
Application

Eftersom polymer fogmassor är allmänhet vätskor eller flytande baserade de lätt kan appliceras för hand. Några kommer i sprayflaskor för ökad bekvämlighet. Efter applicering av en polymer tätningsmedel till bilens yta, vänta tills ytan torkar till en mjuk slöja innan du torkar av den med en mjuk bomull eller microfiber handduk. Beroende på vilken typ av polymer-tätningsmedel, kan tiden mellan applicering och polering vara mellan 10 och 45 minuter. Maskiner såsom omloppsbanor eller roterande buffertar kan också användas för att applicera och ta bort syntetiska tätningsmedel, men ofta de inte behövs.
Fördelar

syntetisk polymer fogmassor är lättare att tillämpa än fysiska eller karnaubavax vaxer eftersom de flesta är i flytande form. Även de hybrid tätningsmedel som blandar naturligt vax med polymerer är generellt mindre tidskrävande under ansökan. Polymer tätningsmedel också varar betydligt längre än naturliga växer, tack vare sin avancerade vidhäftning, skyddar bilens lack mot UV-strålar och föroreningar från fyra till sex månader, beroende på klimat och körförhållanden. Däremot naturvaxer måste läggas på igen var sex eller åtta veckor för att behålla sin hållbarhet och glans.
Nackdelar

Även polymer fogmassor vetenskapligt utformad för hållbarhet , deras svaghet är deras utseende i jämförelse med naturliga vaxer. Så high tech som polymererna kan vara, naturliga växer såsom karnaubavax tenderar att ha en högre nivå av glans, glans och reflekterande egenskaper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121571.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.