Gör det själv: Metallic keramiska beläggningar

Metallic keramiska beläggningar, såsom Tech Line CermaKrome, ger en hög glans och metallisk glans till avgasrör, grenrör och andra delar som måste uthärda hög värme. Men tyvärr, CermaKrome program är endast tillgängliga i kroppen butiker och kan endast användas av dem som utbildas för att använda den. Det finns några liknande produkter för människor som vill använda sina egna beläggningar. Tech Line Colorgard, Colorgard Stainless och Black Satin, till exempel, är tillgängliga för allmänheten och kan tillämpas på hemmaplan. Saker du behöver High Tech Line Colorgard, Colorgard Stainless, Black Satin eller liknande beläggning
mjuk trasa
sandblasteren
Aceton, thinner eller andra icke-petroleumlösningsmedel
Airbrush eller detalj touch- up gun
Visa fler instruktioner
1

Rengör delen, med en mjuk, torr trasa för att avlägsna smuts, fett, olja eller fukt.
2 < p> Sandblast delen med 120-grit aluminiumoxid. Detta etsar metallen och förbereder ytan för beläggningen.
3

Skölj del genom att hälla aceton, thinner eller andra icke-petroleumlösningsmedel över det. Låt det lufttorka helt.
4

Applicera ett tunt lager av beläggningen med en airbrush, detalj touch-up pistol eller annan sprututrustning. Se till att du använder ett tunt, jämnt lager på hela delen, utan att låta det bygga upp eller springa.
5

Låt del torr vid beröring, vilket kommer att ta flera minuter. Installera det på fordonet och kör motorn så att avgaserna värme härdar beläggningen. Du kan låta motorn gå på tomgång en stund i ett väl ventilerat område eller kör den i ca 30 minuter tills ingen mer ånga eller rök stiger från beläggningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122062.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.