Hur man tar bort taggar från en registreringsskylt

Registreringsskylt registrering klistermärken är utformade för att aldrig tas bort för att förhindra stöld, så vad som verkar vara en enkel uppgift kan ofta vara frustrerande i praktiken. Men med lite tålamod och rätt verktyg, kommer du att kunna ta bort en etikett från en registreringsskylt i ca 20 minuter. Saker du behöver
rakblad färgskrapa
Spetstång
Hårtork
Bomullsswabs
Goo Gone eller Lift Off
Visa fler instruktioner

1

Håll en rakkniv Skrapbladet målar nästan parallellt med en hörnet på etiketten, och tryck och vicka tills du får bladet via samtliga av klistermärke s lager. Arbetet bladet fram och tillbaka tills du inte längre kan föra den framåt.
2

Värm dekalen är limmet med en fön inställd på högt under flera minuter, var noga med att inte röra vid plattan eller klistermärket med fingrarna (de kommer att vara mycket varmt). Skjut sedan rakblad längs undersidan av klistermärken kant, hålla bladet parallellt med plattan för att undvika repor.
3

Ansök Goo Gone (se Resurser) eller någon annan lim remover frikostigt runt kanterna och under dekalen med en bomullspinne. Låt det dra i några minuter, sedan ansöka igen. Skjut rakblad under kanterna och fortsätta att arbeta fram och tillbaka för att gradvis lossa limmet.
4

Använd nål-tång för att få ett grepp om det nu löst kant sticker stack, och Dra försiktigt tillbaka, applicera mer Goo Gone eller värme till de lossar kanterna som du drar.
5

Torka alla spår av klister och lim remover med varmt såpvatten eller ammoniak-baserade fönsterputs och torka väl innan du placerar ett nytt klistermärke på plattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121015.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.