Hur polska Faded Exterior Black Trim

Svart stötfångare och exteriör trim accent områdena närmast kroppen färg. Solljus och villkor saltvatten nära hav tillsammans med vägsalt oxiderar fordonsindustrin exteriör svart trim. Oxidation gör den svarta färgen verkar ha vitt blandat med det och kan dra plasten trimma bort en bil. Polering bleknat trim med en bil produkt speciellt för svartklippning återgår den till den ursprungliga glänsande svarta yta. Saker du behöver
Diskmedel
Bucket
biltvätt svamp
trädgårdsslang med munstycke
Chamois
Automotive kropp lösningsmedel
Microfiber handdukar
Blue målartejp
Svart trim balsam
Visa fler instruktioner
1

Blanda diskmedel och vatten i en hink för att göra en tvål blandning. Tvätta alla exteriör trim med blandningen på en biltvätt svamp. Skölj trim med vatten från en trädgårdsslang genom ett munstycke på medium kraft. Torka trim med ett sämskskinn, vred det ut när det är blött.
2

Spray fordonsindustrin kropp lösningsmedel på en microfiber handduk. Torka av lösningsmedel på alla exteriör trim att ta bort uppbyggnad av oxidation och trim skyddsmedel.
3

Stick blå målartejp på alla sidor av trim för att täcka färgen.

4

Pressa en liten mängd fordonsindustrin svartklippning balsam på en microfiber handduk. Placera handduken på den vänstra änden av trim och torka av den på i ett cirkulärt mönster. Arbetet med att den högra änden av trim eller stötfångaren, tillsätta en liten mängd balsam som behövs för att fukta handduken. Låt balsam torka enligt förpackningens anvisningar.
5

Polera svartklippning med ett extra skikt av svartklippning balsam för att få en djupare glans och upprätthålla en våt look.
6 < p> Dra den blå målartejp utanför fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121682.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.