Hur att rengöra en rökare bil

Om du röker i bilen eller har ärvt en bil från en rökare, du vet att lukten kan vara överväldigande. Förutom lukten, har bilen troligen byggt upp ett lager av gul tjära över hela fordonet. Saker du behöver
Varmt vatten
Vinäger
Bucket
Mikrofiberduk
Sprayflaska
tidningen
Charcoal Sock
eller oanvända kaffesump
Bowl
Bakpulver
Visa fler instruktioner
1

bort askkoppen i bilen om möjligt. Töm alla aska. Doppa askkopp i en hink med hälften varmt vatten och hälften vinäger. Ta bort det efter 30 minuter och torka med en handduk. Om du inte kan ta bort askkoppen, rengör den med en rak lösning av vinäger på en mikrofiberduk.
2

När askkoppen är ren, lägg en tegelsten av träkol i askfatet och lämna den på glänt . Addera 3

Ta din sprayflaska och plats 1/4 kopp ättika i den. Toppa med varmt vatten. Spraya lösningen på fönstren av bilen och torka fönstren med en skrynklig upp svartvit tidningen. Bläcket i tidningen fungerar som ett sinne slipmedel, vilket kommer att bidra till att ta bort tjära uppbyggd från fönstren.
4

Nu spraya andra hårda ytor insidan av bilen med samma lösning vinäger och vatten. Den ättika kommer att neutralisera lukt kvar av röken. Torka ytan ner med en mikrofiberduk.
5

Strö hela mjuka ytan av bilen med bakpulver och låt bakpulver att sitta i bilen under en längre tid, över natten om möjligt .
6

Dammsug hela bilen med en butik vac eller annat starkt vakuum. Spraya ner de mjuka ytorna på bilen med en matta renare, finns på bildelar butiker och självbetjäning biltvättar. Arbetet mattan renare i tyget i en cirkelrörelse.
7

Ta två gamla strumpor och fylla dem med antingen en kol tegel eller oanvända kaffe grinds. Placera dessa strumpor under dina två framsäten bil och lämna dem där i minst två veckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120914.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.