Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur får ränta minskas bil betalning

Minska räntan på ett billån kan hjälpa om du upplever en ekonomisk svårighet. Finansiella analytiker uppskattar att 70 procent av amerikanerna gör betalningar på auto lån med varierande räntesatser. Forskning räntor för olika finansiella långivare för att se om du kan minska dina betalningar. Organisera din ekonomiska information för att presentera för potentiella långivare. Saker du behöver
Dokumentation av ekonomiska svårigheter och nuvarande låneavtal
Finansiella svårigheter brev Quotes
från andra långivare
Visa fler instruktioner
1

Samla dina låneavtalet och dokumentation som bevisar att du inte har råd med ränta på ditt lån, om tillämpligt. Detta skulle kunna omfatta brev som styrker lönesänkningar eller annan förlust av lön. Skriv en ekonomiska svårigheter brev till din långivare sammanfattar dokumentation och begära en räntesänkning.
2

Gå till andra långivare och avgöra vilken ränta de skulle kunna tillhandahålla om du refinansiera din auto lån . En kortare lånetid kommer att resultera i att du betalar mindre i ränta. Få sina räntor i skrift.
3

ringa eller besöka din långivare och förklara för en chef som du inte har råd med din nuvarande ränta. Besök en annan långivare om din nuvarande långivare inte kan matcha dina skriftliga offerter. Ge dem din dokumentation och brev och tillåta dem att göra kopior om så önskas.
4

förhandla med din långivare för ränta du vill, be om en lägre ränta än vad du vet att du har råd med väntan på en högre motförslag.
5

Välj långivaren som var villig att ge dig den lägsta räntan. Be dem om en refinansiera /auto lån ansökan och, om det godkänns, underteckna det nya låneavtalet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100625.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.