Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur får jag ut av en dålig bil lån?

Kanske du inte shoppa runt för egenfinansiering så bra som du borde ha eller kanske du hade en låg kredit värdering när du först köpte bilen. Oavsett orsaken, slutade upp dig med en dålig bil lån och nu måste du bli av med det. Lyckligtvis kan du fly från ditt höga låneräntor fordonet genom refinansiering med en ny långivare eller söker en modifiering auto lån. Båda alternativen ger dig ett nytt lån som bättre kan passa din nuvarande ekonomiska situation. Saker du behöver
Kredit värderingar
Visa fler instruktioner
1

Prata med din långivare om en auto lån modifiering. Om du blir godkänd, kan din ränta sänkas eller din återbetalningstiden kan förlängas. Båda scenarierna, men kommer att lämna dig kommer lägre månatliga betalningar och omstrukturerade lån som du kommer nästan säkert hitta bättre att din ursprungliga avtalet.
2

Jämför det aktuella värdet av ditt fordon till det belopp som du fortfarande skyldig till din långivare. Du kan kontrollera värdet på din bil med hjälp av Kelley Blue Book online-resurser på kbb.com. Se till att din bil är värd mer än vad du är skyldig. Om du är skyldig mer till din långivare än din bil är värd, du är "upp och ner" på ditt lån och få långivare, om någon, kommer att vara villiga att refinansiera bilen.
3

Kontrollera din kredit. En av de första sakerna en långivare kommer att göra när du ansöker om refinansiering är att kontrollera din kredit för att bedöma vilken typ av ränta att debitera dig. Genom att kontrollera din kredit värderingar innan din långivare gör, kan du bedöma om din poäng är tillräckligt hög för att kvalificera sig för refinansiering, och åtgärda eventuella fel du hittar på dina kreditupplysningar. Fair Credit Reporting Act ger dig rätt att dra en kostnadsfri kredit rapport varje år från varje kreditupplysningsföretag.
4

Shoppa runt för finansiering. Bara för att du inte kvalificerar med en långivare betyder inte att varje långivare du pratar med kommer att vända ner dig. Begränsa dig inte bara till banker och kreditinstitut i ditt område, dock. Online långivare har ofta konkurrenskraftiga priser för konsumenter som vill att refinansiera sina auto lån.
5

Välj en långivare och refinansiera bilen. Du måste fylla i lån pappersarbete och underteckna ett nytt låneavtal.
6

försöka sälja bilen om refinansiering eller ett lån modifiering är inte ett alternativ. Du kan sälja din bil genom att lista det i din tidning är sekretessbelagda avsnitt eller online.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100586.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.