Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur man handlar Poor-Credit billån

Om du ska köpa en bil med dåliga krediter, har du fortfarande en bra chans att få den bil du vill ha genom en dålig kredit bil lån. Subprime långivare specialiserade på att tillhandahålla dålig kredit bil lån för människor med dålig kredit. Dessa lån har vanligtvis en högre ränta, på grund av större risk för långivaren. Om du är ansvarig och göra alla dina månatliga betalningar i tid, kan en dålig kredit bil lån hjälpa till att återuppbygga kredit och förbättra din poäng. Innan du ansöker om en dålig kredit bil lån, bör du förstå hur man ska handla för en. Saker du behöver
Handpenning
Kreditupplysning
samarbete signerat
Privat lånefinansiering
Visa fler instruktioner
Shopping för dålig kredit bil lån

1 Förbättra din kredit innan du ansöker om en dålig kredit bil lån.

Om möjligt, betala av skulder och klara upp eventuella finansiella frågor innan du börjar shopping för en dålig kredit bil lån. Att köpa en bil med dåliga krediter oftast resulterar i en högre ränta för lånet, så att förbättra din kredit värdering hjälper dina chanser att få en dålig kredit lån bil till en lägre ränta.
2 Beräkna dålig kredit billån belopp som behövs

Hitta bilen du vill finansiera och beräkna det belopp du behöver låna till din dålig kredit bil lån. Dra någon andrahandsvärde från dålig kredit bil lånebeloppet. Analysera dina inkomster och månatliga utgifter för att se till att du har råd att betala de fattiga-kredit bil lån månatliga betalningar.
3 Gör en handpenning för en dålig kredit auto lån.

Bestäm om du har råd att göra en handpenning. En handpenning sänker avsevärt månatliga betalningar, och om du har en dålig kredit värdering, kommer du att ha mer makt att förhandla om en lägre ränta.
4 Använd din kredit rapport när de ansöker om dålig kredit bil lån.

Ansök om en kopia av din kredit rapport på nätet. Använd din kredit rapport när du handlar för dålig kredit auto lån hos återförsäljarna, eller på nätet. I händelse av att en återförsäljare driver en kreditkontroll och du håller inte med resultatet, kan du använda din egen kopia kredit rapport för bevis och få lägsta möjliga ränta för ditt lån.
5 Jämför dåliga krediter bil lån nätet.

Jämför flera offerter online för dålig kredit bil lån. Jämför låneräntor från subprime långivare. Subprime långivare har oftast högre räntor, så du måste leta efter det bästa erbjudandet.
6 Ansök om dåliga lån kredit bil.

Efter jämföra flera lån på nätet, ansöka om en eller flera. Om ditt första val inte få godkänt, skulle de extra programmen skall godkännas. Ansökan resultat för online dålig kredit bil lån tar vanligtvis en till två timmar.
7 Hitta ett samarbete signerat för din dålig kredit auto lån.

Försök och hitta en co-signer för din dålig kredit bil lån. Att ha ett samarbete signerat minskar risken för långivaren, vilket innebär att du får mer kraft att arbeta fram en bättre affär och få en lägre ränta. Original nära vänner och familjemedlemmar om de skulle vara villiga att co-skylt.
8 Handla för bästa finansieringsalternativ.

Hitta privat lånefinansiering utanför din dålig kredit auto lån återförsäljare. När du köper en bil med dåliga krediter på nätet, får du en lägre ränta genom att säkra lånet även en privat subprime auto mäklare. Du kan hitta privata finansieringsalternativ genom att söka efter auto mäklare på nätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100613.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.