Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur Ordna Gumpaste Kallor

Gum paste, även känd som socker deg, ger konsthantverkare med en smidig och ätbara medium med vilket för att göra en mängd olika dekorationer. Arrangera färdiga blommor tuggummi klistra, såsom kallor, ger dig ett dekorativt hantverk som resulterar i en läcker arrangemang av ätbara blommor. Oavsett om du gör en ätbar blomsterarrangemang eller dekorera ett härligt dekorativt tårta, arrangera tuggummi klistra kallor ger dig en kreativ och välsmakande hantverk projekt. Saker du behöver
20 tuggummi klistra kallor
Assorted tuggummi klistra blommiga bitar
Iced tårta
5 bakade filodeg degen ark
Cream cheese glasyr
Små isbildning Sax spatel

Glasplatta
Visa fler instruktioner
blommig tårta
1

Klipp stjälkarna av sex i tandköttet klistra kallor. Lämna bara sockrade blommor.
2

Ordna Calla Lily blommar i ett cirkulärt mönster i centrum av den övre delen av frostat kakan. Se alla blommor av liljor pekar utåt, och klippt kanterna alla möts i mitten av cirkeln.
3

Placera ett enda tuggummi klistra callaliljan längs fronten av kakan, placera den i en diagonal position. Lämna stammen på denna blomma.
4

Upprepa steg tre med fyra mer av intakta tuggummi klistra kallor, placera dem runt sidorna av kakan. Den glasyr på kakan vidhäftar blommorna lätt.
Ätbara Arrangemang
5

Lägg en enda kvadrat ark filodeg bakverk på en glasskiva.
6

Bred ett tunt lager av cream cheese frosting på torgets yta.
7

Konstruera en öppnad-top kvadrat med resterande filodeg bakverk torg, förankra kanterna i cream cheese frostat bas botten torget.
8

Placera alla 10 kvarvarande tuggummi klistra kallor i "lådan" låta dem vila i glasyren i botten av basen. De blommar bör luta till sidorna av lådan.
9

Placera ett sortiment av små blommor tuggummi klistra för accent såsom små te rosor och prästkragar. Dessa kan köpas på samma sätt tuggummi klistra liljor är på kaka Utsmyckning butiker och återförsäljare online. Denna ätbara blomsterarrangemang kan presenteras som en tabell mittpunkten och ätas som en efterrätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100604.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.