Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur Antag bil betalningar

Förutsatt bil betalningar, oavsett om en hyrd eller köpt bil, ibland är den bästa lösningen, inte bara för dig utan för hyrestagaren eller ägaren också. Förutsatt bil betalningar fungerar för människor som inte har tillräckligt med pengar att lägga ner för att hyra eller köpa en bil. Förutsatt någon annans bil betalning kan tillåta dig att köra en nyare eller bättre modell av bil än du annars skulle ha råd. Om du vet eller hitta någon som vill få ut av sin bil betalningar, kan det vara en win /win situation för er båda. Instruktioner
Förutsatt en hyrd bil
1

företag Forskning leasing. De flesta leasingbolag tillåta någon att ta över utbetalningar av en hyrd bil. Du måste hitta ett leasingbolag och antingen gå till deras hemsida eller besök dem personligen för att söka vilka bilar de har så att du kan välja en som du gillar.
2

Kontakta hyresavtalet säljare. Du kan göra detta på egen hand eller genom leasingbolaget.
3

Göra några läxor innan de accepterar att ta över hyresavtalet. Ta reda på hur många månader kvar på hyresavtalet att säkerställa att de är de ord du vill. Förstå dina skyldigheter. Kör en Carfax, med bilens VIN, för att se till att bilen inte har varit i en allvarlig olycka.
4

Få ett hyresavtal från säljaren.
5

Skaffa tjänsten poster. Du bör veta vilka tjänster som har eller inte har gjort på bilen.
6

Fyll i pappersarbete. När du har hittat en bil och checkar ut allt okej, fyller ut och vända på pappersarbete.
7

Kontrollera att säljaren undertecknar pappersarbete. Addera antar en Inköpt Bil
8

Gör din hemläxa. Ägare som är upp och ner på deras bil lån, vilket innebär att de är skyldiga mer än bilen är värd, och vill få ut av lånet skulle hellre ha någon tar sina betalningar än att sälja sin bil, ta en förlust och ändå måste betala tillbaka lånet . Men inte alla långivare att köparen kan göra detta, så det är upp till dig att se till att detta är tillåtet genom att kontrollera bilens låneavtalet eller långivaren själv.
9

Se till att få rekord . Var säker på att du har ett register över alla de betalningar som redan gjorts, långivare information samt lånet dokument.
10

Ta reda på vad payoff balansen är.
11

Gör samma läxor du skulle göra för att hyra bil, som kör Carfax, kontrollera serviceboken och fylla ut och ha båda parterna att underteckna pappersarbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100562.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.