Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Råd om bil lån för dåliga krediter

En bil är en nödvändighet för de flesta människor. Det ger dem ett sätt att komma till jobbet och andra nödvändiga destinationer. Tyvärr, om du har en dålig kredit historia, kan det försämra din förmåga att få ett billån. Om du inte har råd att betala hela kostnaden för bilen, kan du ha svårt att köpa en. Du kan dock använda vissa strategier för att göra det mer troligt att du kommer att kunna få ett billån. De tar lite ansträngning, men de kan betyda skillnaden mellan att behöva ta kollektivtrafik och att kunna köra. Credit Score

Även om du har dålig kredit, kanske du kan höja din kredit värdering innan du får en bil lån. Du bör inledningsvis få kopior av din kredit rapport från varje av de tre kreditbyråer - Experian, Transunion och Equifax - innan du är bil shopping. Titta efter eventuella felaktiga uppgifter som kan påverka din poäng. Du har rätt att bestrida denna information, och kontoren måste ta bort det om de inte kan kontrollera det. Detta kommer att sätta dig i en bättre position för att få ett lån när du startar din bil sökning.
Ränta


När du har dåliga krediter, långivare som är villiga att ger dig ett billån kommer vanligtvis ut en hög ränta för att kompensera deras risk. Beroende på hur illa din kredit historia verkligen är, kommer de troligen kategorisera dig som en subprime låntagare. Att i denna klassificering innebär att du sannolikt kommer att betala en betydligt högre ränta.

Lita inte en bilhandlare för att hitta ditt lån eftersom de oftast tjänar pengar från billån. Ju högre ränta, desto högre deras potentiella intjäningsförmåga från transaktionen. Istället, åka runt och ordna din egen finansiering. Om du är en Credit Union medlem eller har varit med din bank för en lång tid, kanske en av dessa institutioner är villiga att finansiera din bil lån.
Auto Lånebelopp

När du har dålig kredit, bör du försöka att minska mängden din auto lån så mycket som möjligt. Detta kommer att göra det lättare att få ett lån, eftersom långivarna är mer villiga att chansa på ett lägre belopp när du har en dålig kredit historia. Det kommer också att minska mängden du måste betala tillbaka om lånet har en hög ränta.

Minska mängden din auto lån genom att spara upp pengar innan du köper en bil så att du har en stor handpenning. Håll dig inom en strikt budget och köpa en prisvärd bil.
Refinansiering

När du har fått din bil lån, kan du ha möjlighet att refinansiera den för mer fördelaktiga villkor som du bygga upp din kredit historia. Upprätthålla en perfekt betalning historia i sex månader till ett år. Då kommer du att kunna närma sig andra långivare som kan vara villiga att refinansiera lån för en lägre ränta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100543.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.