Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Så tillbaka min bil till Ford

Om planerar att återvända din bil till Ford eftersom du inte längre kan göra dina betalningar, kallas detta en frivillig återbördande. En frivillig återbördande har samma inverkan på din kredit rapport som en ofrivillig återbördande (där banken samlar din bil). Om återvänder ett hyresavtal till Ford, bör du redan har talat med en Ford lease-end konsult per telefon och fått ditt slit-och-tår utvärdering information. Se till att alla fordon reparationer har slutförts innan du returnerar din hyra. Instruktioner
Frivillig Återtagande
1

Call Ford Credit bilfinansiering på 800-727-7000 för att diskutera betalningsalternativ. Frivilligt återtagande bör vara en sista utväg på grund av den effekt det har på din kredit. Ford Credit kan erbjuda en betalningsplan som passar dina behov. Annars, ring för att låta en representant veta att du planerar att återvända ditt fordon.
2

Rengör din leasade fordonet. Leta båda uppsättningar nycklar och Instruktionsboken, alla objekt måste gås tillbaka med bilen. Ring Ford återförsäljare som du ursprungligen leasas eller finansieras eller hitta en återförsäljare i ditt område.
3

Boka tid för att lämna tillbaka bilen. Ordna en åktur och anländer vid tiden diskuterat med alla fordon tillhörigheter. Skriv ner körsträcka på din bil, fordonets identifieringsnummer (VIN), datum och namn på den person som tar ditt fordon.
4

Be personen att ta bilen för att underteckna retur verifiering noterar du skapade i föregående steg. Förvara den i fall det föreligger någon skillnad med återlämningsdatum eller körsträcka.
Lease Retur
5

Fyll en besiktning innan du returnerar leasade fordon. Ford hemsida säger att hyrestagare får kontakt 35 till 45 dagar innan hyresavtalet slut att slutföra slit-och-tår bedömning. Om du inte har kontaktats, kontakta din ursprung Ford-återförsäljare direkt.
6

Ring din lokala Ford återförsäljare för din hyra avkastning. Gör det kan återförsäljaren att ta hand om återvändande i tid. Gör tid för en dag eller före slutet-av-hyrbevis.
7

Ordna en åktur till återförsäljare och be att få tala med den person som ansvarar för att acceptera leasingavtal avkastning. Betala överskjutande slitage-och-tår eller over-körsträcka avgifter till återförsäljaren, om tillämpligt. Granska vägmätare uttalande, som säger din återvänder körsträcka, och underteckna den.
8

Se till att du kommer tillbaka alla extra nycklar och Instruktionsboken och som dokumenteras korrekt. Verifiera den dag din lease-end bekräftelse blad. Skaffa en kopia av arket innan de lämnar för att skydda dig från ytterligare avgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100620.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.