Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Vilka alternativ har jag efter att ta ut en dålig bil lån

Mindy Fetterman och Barbara Hansen i USA Today rapporterar att skulden drabbar amerikaner -? Särskilt unga människor - hårt. De hävdar att den största delen av skulden är inom avbetalning, som inkluderar auto lån. Inte helt överraskande, är människor med dåliga auto lån letar efter en lösning på problem såsom orimliga månatliga belopp auto betalning, höga räntor och att inte kunna bli av med bilar som inte är värda att värdet på lånet. Förhandling
p Om ditt lån är stretching dig smal med bara några dollar varje månad, förhandla med din långivare att sträcka ut lånet. Du kommer förmodligen få betala lite mer i ränta, men du kommer att ha lägre månatliga betalningar. Om långivaren inte kommer att vika på lån längd, kan han vara villig att raka din ränta, som kan lägga upp till motsvarande flera månatliga betalningar. Få de nya villkoren i skrift, vilket föreslagits av Bankrate hemsida. Refinansiering

leta efter ett företag som är villiga att refinansiera din auto lån
. Som bilköp Tips hemsida förklarar, kommer de att betala av din ursprungliga långivare och du kommer att betala det nya bolaget i stället på en bättre ränta. Ju bättre din kredit, desto bättre dina odds för en god refinansiera affär. Dock innebär refinansiering ofta avgifter, så du måste vara säker på att refinansiering kommer att spara mer än dessa avgifter under loppet av lånet. Dessutom, om din kredit är inte så stor, är refinansiering det dags att leta efter en cosigner, eftersom en ny långivare kommer att se dig som en mindre risk om någon kan backa upp dig, vilket förklaras av webbplatsen Rapidcarloans.
Addera Salu i

​​Du kan prova att sälja din bil och använda medlen från försäljningen för att göra betalningar på lånet. Detta alternativ är inte mycket önskvärt eftersom det är svårt att få hela lånebeloppet från försäljningen. Att sälja ditt fordon, måste du få tillåtelse från din auto långivare. Detta kräver att den nya köparen sätta in en ny kreditansökan och ta ut ett nytt lån för köpeskillingen på fordonet. Köparen använder sedan sina lån pengar att betala dig direkt. Så länge som den nya köparen har god kredit och uppfyller standardkraven auto lån, är långivaren sannolikt att godkänna försäljningen. Om du inte kan sälja bilen för den mängd ditt lån, måste du ändå betala den resterande balansen till din långivare. Dock kommer det belopp du betalar genom detta alternativ vara betydligt mindre än hela värdet av lånet. Handtag försäljningen själv om möjligt. Om du lämnar försäljningen till långivaren, kommer de säljer förmodligen bilen för mindre än vad du skulle och därmed lämnar du fastnat med en högre lån balans.
Avstå Bil

I det värsta scenariot, förvandla din bil över till långivaren. När du gör detta, kommer långivaren sälja din bil. Om du har tur, kan försäljningen betala av dina lån, men i de flesta fall, säljer bilen för långt mindre än vad du är skyldig. Således kommer du förmodligen fortfarande behöver för att betala av den återstående lånet balans. Du kommer inte att ha din bil, men du behöver inte ge din långivare tillfredsställelsen av att kunna debitera dig alla avgifter i samband med insamlingen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100609.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.