Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur handeln en obetald bil

Om du är i marknaden för en ny bil, men ändå har en bil som du betalar ett lån på, kanske du tror att du måste helt betala av ditt billån (eller hitta någon vem kommer att betala bort det som en del av ett köpeavtal) för att få ett lån för en ny bil. Det är inte helt sant. Det finns ett sätt du kan använda en obetald bil som inbyte för din nya bil. Instruktioner
1

Kontakta din bank för att säkra en ny gräns billån. Använd din egen bank om valet kommer att spara pengar eftersom finansiering via återförsäljare har poäng inbyggda i de lån som en payoff eller kickback till återförsäljarna. Med andra ord, om banken XYZ godkänner din bil lån på 5 procent, om man finansierar via Bank XYZ på återförsäljaravtalet, kommer lånet att vara för 7 procent ränta, med den extra 2 procent som används för att betala generalagenten ett "penthouse" för att få dig som ny kund. Gör dig själv en tjänst genom att kontakta banken XYZ (eller vad bank du väljer) på din own.Let lån officer vet att du kommer att vara handel i din obetalda bil när du köper din nya bil.
2

Besök bilhandlare för att hitta den bil du vill ha. Shop runt eftersom återförsäljare kan variera i pris för identiska bilar, och denna prisskillnad kan spara flera tusen dollar. Addera 3

träffa en uppgörelse med generalagenten. Aldrig betala prislappen. Pruta din väg ner till det pris du är bekväm med. Nämn inte att du kommer att handla i en bil. Du vill att det ska komma till hake, är lägsta pris det villig att acceptera för bilen.
4

Se till att du är nöjd med priset innan informera återförsäljare om att du kommer att vara handel din bil. Be om ett andrahandsvärde så nära "Blue Book" värde som möjligt. Acceptera inte sin första andrahandsvärde. Pruta din väg upp på detta nummer. Om du tillfrågas om bilen lönat sig, säger återförsäljaravtalet att det är irrelevant att värdet på bilen. Vid denna punkt, är du vill bara det att sätta ett värde på själva bilen.
5

Har återförsäljaravtalet ge dig det nya priset för din nya bil (som kommer att vara priset på den nya bilen , minus inbyte värdet på din begagnade bil). Har detta skriftligen innan du skriver något.
6

Informera återförsäljaravtalet att du fortfarande är skyldig pengar på begagnad bil. Detta belopp kommer att "rullas över" in i den nya billån. Så du kommer att betala ett lån som är större än värdet på din nya bil, vilket är kostnaden för den nya bilen plus det belopp du fortfarande är skyldig på den gamla bilen.
7

Kontakta din bank och informera den om priset som beslutades, och få en check på detta belopp för att ge till generalagenten så att du kan köra din nya bil utanför partiet.
8

betalningar till banken för din nya kombination billån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100536.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.