Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur man tar bort Lien hållare från en Dallas County, Texas Titel

När en bil lånet inte har betalats ut, håller finansiären av lånet en kvarstad mot bilen. Namnet på lien innehavaren betecknas på fordonets titel. Detta håller ägaren av fordonet från att sälja den medan han fortfarande är föremål för villkoren för lånet. När fordonet har lönat sig, Dallas County, Texas, fordonsägaren önskar förståeligt att ta bort namnet på lien innehavaren från hans bilens titel för att sälja sin bil utan engendering en angelägenhet för en potentiell köpare. Instruktioner
1

Betala av fordon lån. När du betalar helheten av lånet har panträtt hållaren 10 arbetsdagar för att släppa en kvarstad. Han kommer att skicka en anmälan om kvarstaden release.
2

Ladda ner och fyll i Ansökan om Texas Intyg om avdelning. Detta är formen VTR-130-U från Texas Department of Transportation och kan laddas ner från institutionens hemsida. Du kan behöva hänvisa till din kopia av fordonets titel för att få uppgifter för att slutföra den här en-sida ansökan.
3

Montera nödvändig dokumentation. Du är skyldig att framställa anmälan om kvarstad släpptes från lien innehavaren, din kopia av fordonets titel, en avgift på $ 33 och avslutade Ansökan om Texas Certificate of Title formulär.
4

Skicka in din Ansökan om titel och andra sammansatta dokumentation till Dallas County Skattekontoret. Du kan göra detta personligen eller via mail. Den Dallas County Skattekontoret upprätthåller åtta filial platser utöver det centrala kontoret. Adressen till dessa platser publiceras på webbplatsen för Dallas County Skattekontoret. Om posta dina dokument, måste du också lämna ett $ 1 brevskickandeavgiften.

Dallas County Tax Office

500 Elm Street

Dallas, Texas 75202


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100639.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.