Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur figur lånets värde på ett fordon

Oavsett om du är en potentiell bilköpare letar efter en bra affär på en bil eller funderar på att sälja din bil, måste du först räkna ut fordonets lånet värde i syfte att förhandla fram ett tillfredsställande transaktion eller be ett rimligt pris. En bils värde bestäms av flera viktiga faktorer som bilens märke, modell, exteriör och interiör skick, mekanisk form och nya funktioner såsom låsningsfria bromsar och krockkuddar. Även om ett begagnat fordon är värt är inte satt i sten, det finns sätt som du kan få den genomsnittliga lånesumman. Instruktioner
1

Utvärdera din bilens skick. Leta efter skönhetsfel samt eventuella mekaniska problem. Har en betrodd mekaniker bedöma bilens skick om du är osäker.
2

Besök den officiella webbplatsen för The Kelley Blue Book (se referenser). Klicka på antingen "New Car" eller fliken "begagnad bil" fliken, beroende på vilken bil du försöker hitta lånets värde på, och klicka på Go.
3

Välj år, märke och modell på din bil i rutorna på nästa sida. Klicka på "Go"-knappen för att gå vidare till nästa sida. Välj "Rek Value"-knappen på nästa sida. Skriv några extra funktioner din bil har såsom makt lås eller dubbla krockkuddar, tryck sedan på Fortsätt.
4

följa riktlinjen, läs varje val noggrant och välj bilens skick på nästa sida. Klicka in för att få den ungefärliga lånet värdet på din bil.
5

Granska konsumentwebbplatser, tidskrifter och andra bil-relaterade resurser, som Consumer Reports och Auto Trader. att få en allmän uppfattning om hur mycket din bil lån värde är värt. Vara säker på att leta efter bilar som matchar bilens beskrivning, inbegripet slitage, kosmetika, körsträcka och några extra funktioner. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100580.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.