Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Om Car Liens

En bil lien är ett sätt för borgenärerna att försäkra sina pengar om en klient standard på ett lån. För en låntagare, kan en panträtt netto en lägre ränta, vilket sparar stora pengar. En lien kan vara användbart om de används klokt, snarare än fritt på ett infall. Betydelse

En bil lien liknar ett grepp placeras på en bil titel. När du får ett lån och använda bilen för säkerheter, är du tillåter det långivande bolaget att placera ett grepp om din bil. Det betyder att de sparar pappersarbete och få ditt län kontorist kontor för att markera titeln till din bil. Du kommer att ha svårt att sälja bilen förrän kvarstaden tas bort.
Funktion

Syftet med en bil kvarstad är att ge ett lån företag något sätt att återvinna en del av sina pengar om du standard. Lånet företag behöver någon anledning att ge dig de pengar du begär. I vissa fall är din signatur säger att du kommer att betala tillbaka lånet nog, men i andra fall vill lånet företaget att veta att de har egendom som kan säljas för att återkräva pengar om det behövs.

Missuppfattningar

En bil med en panträtt på titeln kan säljas under vissa omständigheter. Låntagaren kan prata med borgenären om att ta bort en kvarstad, vilket kan hända om lånet är nära betalats, eller flytta en kvarstad till en annan bit av egendom. Vissa människor är också bekvämt att köpa en bil med en panträtt veta lien så småningom kommer att försvinna, ett riskabelt drag om inte personen är villig att ta på lånet.
Fördelar
< p> För någon som återuppbygga sin kredit, är en bil lien ett bra sätt att få en bättre ränta. Vissa människor drabbas hårt tider och är ansvariga, men ändå behöver bygga. En bil lien gör dessa människor att få ett lån utan att betala för mycket i ränta och kan vara ett bra verktyg när det används på rätt sätt.
Varning

Var försiktig när du sätter en kvarstad på din bil. Du sätter upp bilen som bevis du kommer att betala lånet. Om du misslyckas med att göra utbetalningar i tid, har lånet företaget rätt att ta bilen. Företaget kommer att sälja bilen, troligen för mycket mindre än vad det är värt, och du fortfarande kommer att tacka saldot på ditt lån minus försäljningspriset på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100530.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.