Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur får man en ny titel efter att ha betalat Av en bil

När du köper en bil på kredit, blir långivaren en delägare genom att placera en kvarstad på fordonet. Detta säkerställer att långivaren kan ta besittning av fordonet om du inte betalar tillbaka lånet. En långivare kan vara en bank eller annan finansiell institution, eller det kan vara vän eller släkting. Men du kan ta bort lien innehavaren och få en ny titel efter att ha betalat av lånet. Saker du behöver
Original fordon Proof titel
av lån payoff
avgifter (om nödvändigt)
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera ditt tillstånd Department of Motor Vehicles (DMV) krav för att få en ren titel efter att betala av bilen (se länkar till statliga DMVs i Resources). De flesta stater lista denna information på sin hemsida, tillsammans med ett telefonnummer för eventuella frågor. Staterna varierar med hänsyn till den process som du måste följa och får eller inte får ta ut en avgift för denna tjänst. Till exempel i Wisconsin, är det ditt ansvar att tillhandahålla all nödvändig information, antingen per post eller personligen. Det finns ingen avgift om du skickar informationen men det finns en räknare avgift om du inställa sig personligen. I Montana, måste långivaren lämna bekräftelse lånet payoff och du måste skicka in den ursprungliga titeln och avgift. Det finns inget alternativ för att inställa sig personligen.
2

få bevis för lånet payoff. Om ditt tillstånd kräver att du skickar in bevis på lån payoff, får du antingen en bekräftelse av säkerhet intresseanmälan, ett brev på företagets brevpapper som anger lånet är klart, eller lån stämplat papper "betald", tillsammans med datum och underskrift individen släppa lånet.
3

Samla all nödvändig information. De flesta stater har inte ett formulär som du behöver fylla ut, men du kommer att behöva den ursprungliga titeln, lån payoff uppgifter och eventuella avgifter som krävs. Om du inte kan hitta den ursprungliga titeln, måste du ansöka om ett duplikat eller ersättande titel. Om ditt tillstånd kräver det långivande institutet att skicka in payoff information unvika fördröjning av behandlingen genom att kontakta långivaren att säkerställa detta steg är klar innan du skickar in din titel.
4

Maila informationen och avgiften, om någon , till din statliga DMV eller infinna sig personligen, om du har det alternativet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100578.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.