Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur får Auto lån med Bad Credit

Trött på att köra runt en gammal, fördelade clunker, istället för en helt ny, gas effektiv bil? Även om Cash for Clunkers rabatter har gjort det lättare för vissa människor att få en ny bil, inte helt klara upp frågan om att betala för en helt ny bil. Dessutom är inte alla som är intresserade av att köpa en ny bil, är lastbil eller SUV berättigade till Cash for Clunkers, vilket gör det ännu svårare att täcka kostnaderna för att ge en ny bil. Vad värre är att få auto lån med dåliga krediter kan vara en svår process om du inte prepared.The lyckosamma sak är att det finns sätt som du kan få ett billån, även om din kredit är dåligt. Och du behöver inte omedelbart acceptera det första erbjudandet lämnas upp till dig från en återförsäljare eller ekonomisk byrå - du har möjlighet att välja och vraka för att få det bästa erbjudandet möjligt. Läs vidare för att lära mer om hur man får auto lån med dålig kredit. Instruktioner
1

reda din kredit värdering. Även om du kan vara under intrycket att din kredit värdering är låg - det kan vara på grund av konkurs, konton oustanding, eller någon annan fråga - du bör veta exakt vad din kreditvärdighet är med var och en av de tre stora kreditupplysningsföretag (TransUnion , Experian & Equifax). Den typ av auto lån du kommer att hänga på din kreditvärdighet, så det är en bra idé att veta vad som väntar. När få auto lån med dåliga krediter, desto lägre blir din kredit värdering, desto högre ränta på ditt billån är sannolikt att bli. Om din kredit värdering är under 520, det är inte en bra idé att få ett billån. Räntorna kan vara så hög som 29%.
2

kolla över din kredit rapport för eventuella felaktigheter. Ibland det finns fel på din kredit rapport som kommer att skada din poäng. Gör eventuella korrigeringar om det behövs. Det är din lagliga rätt att bestrida eventuella felaktiga uppgifter om din rapport.
3

Köp en bil i slutet av månaden. Säljchefer är mycket mer benägna att ge dig en mer rimlig del under denna tid för att de vill det högsta antalet försäljningar de kan få i slutet av månaden.
4

Prova en första-gången bilen köpare program, om du aldrig har köpt en bil innan. De kan hjälpa dig med att få ett bra lån.
5

Det bästa sättet att få auto lån med dåliga krediter är att ha någon med utmärkta kredit co-signera ditt lån. Ett samarbete signerat med en kredit värdering av 700 eller mer kommer att avsevärt sänka din ränta. Kom dock ihåg att om du standard på ditt lån, kommer din co-signer måste betala för det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100546.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.