Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur bli av en bil betalning

För många individer, är den bil betalning en av de största kostnader som uppkommer på månadsbasis, med hyra eller en inteckning som den första. Att bli av med en bil betalning är möjlig, men kommer att ta ansträngning och arbete. Här är några tips på hur man kan bli av med en bil betalning. Instruktioner
1

Gör mer än den minsta betalningen. När du gör din månatliga betalningar, betala mer än det lägsta belopp att betala. Om möjligt, försök att fördubbla belopp. Om du dubbelklickar den minsta betalningen, kommer du klippa sikt ned med nästan hälften. Även om det är bara $ 20 eller $ 50 mer än det lägsta beloppet, sätta vad extra pengar du kan mot ditt lån. Det belopp över minimibeloppet kommer att tillämpas på det nominella beloppet på fordonet. Du vill få lånet betalas ned så snabbt som möjligt.
2

Ha en loppmarknad eller sälja några saker av värde. Om du har objekt som ligger runt huset som du inte använder längre, har en gård eller loppmarknad. Det får inte ta in massor av pengar, men det kan ta in några. Även om du tjänar $ 200 vid din loppmarknad, kan du använda dessa pengar till ditt lån och bli av med saker som ligger runt ditt hus samtidigt. Addera 3

Sälj din bil. Om du verkligen vill bli av med din bil betalning snabbt, sälja din bil. Försök att sälja din bil för mer än du är skyldig på det. Med de pengar som blivit över från försäljning, köp en bil som du kan betala kontant för. Du vill betala kontant för en annan bil så att du inte behöver ta ut ett annat lån. Om du inte har råd att köpa en bil med kontanter, spara ihop till en. Medan du sparar till en annan bil, utnyttja kollektivtrafiken, till exempel bussar, tåg, spårvagnar, eller taxi. Du kan överväga att samåkning med någon på jobbet och ge dem pengar för gas varje vecka.
4

återta din bil. Om du inte kan göra bilen betalningar och kan inte sälja bilen för åtminstone vad du är skyldig på den, kan banken återta din bil. Detta ser inte bra ut på din kredit rapport och du bör försöka undvika det om det alls är möjligt. Men om det kommer ner till att äta och överleva eller gör din bil betalningar, återtagande av banken kan vara det enda sättet att bli av med din bil betalning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100522.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.