Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Om små begagnad bil lån

Finansiering ett litet begagnad bil lån är bekvämt för någon som inte vill finansiera en ny bil pris. Dock har de flesta banker minimala lånebelopp som krävs, till exempel, kan du inte ta ut ett lån för endast $ 2000 --- banken kan kräva en 4000 $ minimum. Kontrollera med din långivare att se. Om du har dålig kredit, tar ut ett stort kontra litet lån, påverkar inte din chans att godkännas. Lånevillkor

Små lån kan ha begränsningar för hur mycket lån år tillgängliga för återbetalning. Detta har mycket att göra med det fordon du ska köpa, liksom. Om finansiering av en liten summa, kanske du inte kan gå längre än en 60 månaders sikt. Om finansiera en äldre bil, kan du bli tvungen att ta ut en 36 månaders lån. Kontrollera med din långivare att diskutera förskottsbetalning straff avgifter, för att se till att du får betala av ditt lån tidigt. Långivare ofta sträcker sig inte en auto lån för mindre än en 36 månaders sikt.
Betygsätt

flesta finansiella institutioner erbjuder samma takt mellan en 36 och 60 månaders lån. Priset är baserat på din kredit, och kan öka något med åldern och körsträcka på bilen du är finansiering. Även om du tar ut ett litet lån, avgiften kan himlen raket om du har en dålig kredit historia. Mängden ditt lån gör ingen skillnad i godkännande metoder, om du är en dålig kredit låntagare. Addera ditt fordon krav

En bank bestämmer lånebelopp baserade på eget kapital. Om du försöker att köpa ett lågt pris, 10 år gammal bil med över 100.000 miles, kan du inte hitta ett godkännande för ett lån alls. Din långivare kan ha krav på termer fordon utlåning. Till exempel, kan du hitta ett lånelöfte för ett billån, men bestämmelserna kräver att fordonet måste vara färre än 8 år gammal med högst 100.000 miles.
Försäkringsskydd

Om du är godkänd för ett litet lån på en begagnad bil, är du skyldig att ha full täckning försäkring på din bil, tills lånet betalas i sin helhet. En full täckning försäkring kan bli dyrt om du köper en hög körsträcka, begagnad bil eller en som är äldre. Kontrollera med ditt försäkringsbolag agent för att diskutera priset på en heltäckande politik, och avgöra om ett traditionellt lån kommer att fungera.
Personliga lån
p Om du inte kan finansiera banker minimibeloppet för ditt lån, eller köper ett äldre fordon med litet värde, anser ett personligt lån. Ett personligt lån kommer inte att kräva att du kan behålla en kollision politik eller utsätta dig för krav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100603.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.