Hur man skriver inspirerande berättelser

Inspirerande berättelser är berättelser om hopp, löftet och uppmuntran. De väcker känslor hos läsaren, bygga en förbindelse mellan läsare och författare. Det primära målet för en inspirerande berättelse är att inspirera inom läsaren en känsla av positivitet, oavsett om det är en plötslig känsla av motivation eller känsla av hopp i en desperat situation. Inspirerande berättelser kommer i många former, och skriva en är inte särskilt svårt. Ändå kan alla nykomlingar till inspirerande skrift gynnas tips från andra författare. Instruktioner
1

Användning känslor i din berättelse. Inspirerande berättelser är tänkta att avslöja personliga detaljer om någons liv. Av naturen är de fyllda med känslor, lite sorgligt, lite roligt. Inte bagatellisera inte karaktärens kamp eller triumfer.
2

Skriv om sanna historier. Inspirerande berättelser talar till läsaren, eftersom de inte är en del arbete av fiktion sköts i huvudet på en skönlitterär författare. De inspirerar, eftersom de presenterar möjligheten att förändring kan ske och hoppas existerar. Dessa känslor kommer att förmedlas till läsaren endast om de historia de läser är sant. Försök inte att öka fantasin om din berättelse genom att lägga falska eller okända detaljer. Dessa kan få läsaren att tro att historien kan som helhet vara falsk, disillusioning dem ur berättelsen.
3

Skriv en berättelse med en punkt. Inspirerande berättelser måste följa en grundläggande handlingen av en person som uthärdar lidande men kommer ut av det triumferande. Denna kurva kan oftast insvept i en lektion eller koncept som förmedlar hopp till publiken. Om triumf kommer från orelaterade händelser, det finns inget samband. Till exempel anser en man som förlorat ett barn, men vann på lotto. Dessa händelser har inte ett samband, eftersom även om man nu är rik, har han förlorat sin största innehav. Detta innebär inte en verkligt inspirerande berättelse. En historia som skulle vara inspirerande kan innebära en man som förlorat sin son äntligen få ett andra barn efter år av hans hustrus ofruktsamhet. Det finns hopp, och det triumfer.
4

Intervju relevanta personer som deltar i berättelsen för mer information. Påfyllning berättelsen med detaljer som du har gjort upp är en dålig idé, men att prata med de människor som faktiskt utstått historien och ta reda sanna uppgifter från dem kommer att ge trovärdighet till din berättelse. Det kommer också att göra det lättare att skriva som du kommer att ha mer material att inspirera idéer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94314.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.