Hur du köper en politik Bilförsäkringar

Försäkring är obligatorisk för varje bilägare och förare. Bilförsäkringar kan vara dyrt, trots alla dessa TV-annonser som berättar hur billigt det är. I själva verket är den årliga premien högre än den årliga avskrivningen värdet på din bil. Köpa en politik verkar lätt, men om du inte vet hur man ska åka runt, kan du väl få betala en onödigt hög premie. Instruktioner
1

Få en rapport om din kredit historia. Du kan få din online kredit rapport (se nedan). Tro det eller ej, kan auto insurance påverkas av din kredit värdering. Det finns flera auto försäkringsbolag som tar bra eller dåliga krediter i beaktande när han citerade en styrränta.
2

Kontakta din lokala DMV för att få din körning post. Om du har ett giltigt körkort då DMV hjälper dig att avgöra om du har några pågående kränkningar. Men om du är en ny drivrutin som du inte kan ha en drivande historia, och din drivande post kommer inte att beaktas. Addera 3

reda på auto gränser försäkringsskydd på olika politikområden. Beroende på de rättsliga kraven i ditt tillstånd, kan du vara ansvarig för vissa obligatoriska täckning samt ha möjlighet att köpa andra typer av täckning.
4

Bestäm hur mycket du har råd. Om din månadsinkomst är inte tillräckligt att du kan finna det svårt att balansera dina nödvändiga utgifter och köra ett fordon. Avsätt ett skäligt belopp för din premie eller vara beredda att betala lite mer än du väntat tills du kan rensa upp din kredit eller drivande post och få billigare bilförsäkring.
5

Använd flera online-sökningar till ta reda på den bästa bäraren och politik. Besök populära webbplatser försäkringsbolag Web (se nedan). Dessa webbplatser erbjuder värdefull information om att hitta rätt försäkring, och de erbjuder också gratis offert.
6

Diskutera med dina vänner, familjemedlemmar och kollegor din Bilförsäkringar planer. Ta reda på vilka strategier de har och vad deras erfarenheter har varit.
7

Titta i Gula Sidorna och favorit några behöriga försäkringsagenter i ditt område som kan hjälpa dig att välja den bästa politiken. Ställ detaljerade frågor om försäkringen theyrecommend, inklusive premier och förmåner. Få förslag från agenten på att sänka din premie.
8

Använd all praktisk information och funktioner om bilen för att få legitima rabatter. Detta hjälper dig att spara på auto försäkringspremie. Om du har tagit en säker förare kurs och om du äger vissa typer av kreditkort eller har några elit institutionella medlemskap, kan du vara berättigad till ytterligare rabatter. Be för alla möjliga rabatter och kraven för varje.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94258.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.