Vad är en SR22 för Autos?

Den SR22 är en ansökan utfärdas till presidiet för motorfordon av försäkringsbolagen för att styrka att en förare har täckning Bilförsäkringar. Den SR22 ofta in elektroniskt av försäkringsbolag. Det finns flera scenarier som kan orsaka en förare behöver en SR22. Körning utan försäkring

I vissa stater, när en förare fångas kör utan försäkring, får staten upphäva hans eller hennes körkort. När detta inträffar, är föraren skyldig att lämna in en SR22 med BMV att återställa hans eller hennes körkort privilegier.
Obetalda underhållsbidrag

Många stater kommer att upphäva en förares licens för obetalda underhållsbidrag. I vissa fall är SR22 krävs för att återinföra körning privilegier.
License Suspensioner för DUIs

förare som har genomgått multipla DUI kränkningar kan ha sin licenser avbrytas. En SR22 skulle krävas för återanställning enligt detta scenario. Addera manuellt Inlämning SR22

flesta försäkringsbolag lämna in SR22 elektroniskt, vilket kan ta flera dagar. Förare i behov av att snabbt återinträde kan ta en papperskopia av ansökan till sin lokala BMV: s återinträde kontor.
Statens Monitoring Program

SR22 är ett administrativt dokument som tillåter BMV att övervaka försäkring efterlevnaden under en angiven tidsperiod. När en policy med en SR22 bortfaller, kommer BMV upphäva körkort tills täckning återupptas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94281.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.