Hur Dekorera My litet sovrum med välvt tak

Oavsett om du är en ny husägare eller en hyresgäst, sprucing upp en liten miljö kan du skapa dekorativa effekter i ditt hem. Dekorera ett litet sovrum med välvt tak gör det möjligt för dig att experimentera med olika inredning inredning stilar för att dra fördel av de små, tafatt formade utrymmen. Från att skapa illusioner med färg för att visa upp ditt sovande kammare med tyger, blir ett litet rum med ett välvt tak en tröstande och attraktiva sovrum med rätt konstnärliga inslag. Saker du behöver
paneler Måla lim (färg tillval) katalog Måttband
Sängkläder
fönster behandlingar
Wall ART Diverse accenter
Visa fler instruktioner

1

Mät längden på väggarna i ditt sovrum för att hjälpa dig att avgöra hur mycket färg och andra material som du behöver. Använd mätningarna för att erhålla lim måla paneler av liknande storlek för att dekorera lättare.
2

Välj ditt val av färg lim färg paneler. Självhäftande måla paneler kan du experimentera med olika färgade väggar utan att binda till permanent färg. De lossnar och kan återanvändas, vilket gör dem idealiska för hyresgäster och människor vars smak ändras ofta. De är vanliga i butiker heminredning och byggvaruhus.
3

gör rummet ser större ut genom att göra tre av väggarna en ljus färg, t.ex. äggskal eller elfenben. Gör den fjärde väggen en accent väggen genom att placera rött, svart eller annan fet färg på den. Gör accent väggen mittemot på dörren sovrum.
4

Placera huvudet av din säng mot accent väggen.
5

Välj ljusa sängkläder att matcha tre ljusa väggarna i ditt sovrum, men lagret strö med accenter som matchar din accent väggen. Till exempel skapar ett par kuddar av djupa färger en tilltalande effekt.
6

Samordna fönster behandlingar för ditt sovrum för att matcha den allmänna temat färger. Undvik tunga gardiner eller persienner, vilket mörkare i rummet och det ser mindre.
7

Välj en eller två bitar av väggen konst att ytterligare accentuera storleken på rummet. Till exempel väljer målningar som är lång och smal tar fördel av de höga välvda tak i ett litet sovrum. Välj scener som inspirerar avslappning och sensualitet som kustlandskap och Blommotiv.
8

Placera en liten nattduksbord i rummet, bredvid din säng. Begränsa mängden möbler du har i ett litet rum genom att placera saker såsom köksskåp i din garderob under de hängande kläder.
9

Lägg extra och frivilligt, accenter till ditt rum som en rund kasta matta för att matcha accent väggen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94294.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.