Vad är bil-försäkring?

Alla 50 stater har olika lagar när det gäller motorfordon krav bilförsäkring. Kraven för motorfordon täckning regleras av staten, men konsumenterna har några val. En av dessa är omfattande bilförsäkringen. Definition

Omfattande motorfordonsförsäkring täcker de flesta skador på en bil som inte är orsakad av en kollision. Till exempel skulle skada orsakad av eld, vind, vatten och stöld alla omfattas av heltäckande Bilförsäkringar.
Obligatorisk /Valfri

Omfattande bilförsäkringen krävs inte genom gällande lag. Men om det är ett lån kopplad till bilen, kommer en långivare kräver att du har stora täckning. Om bilen är helägd, är det upp till ägaren att avgöra om denna täckning är värt kostnaden.
Premiums

Premien för omfattande motor fordonets försäkring är den årliga eller månatliga avgiften för försäkringen. Denna avgift varierar beroende på märke och modell av bilen och ägarens färdregistreringen.
Självrisk

Självrisken är bilägaren är out-of-pocket kostnader om det finns skador på fordonet inte orsakats av en kollision. Vid beslut om den avdragsgilla för omfattande bilförsäkringen måste bilägaren överväga hur mycket han har råd att betala om bilen är skadad.
Vindskydd

Täckning av vindrutor i omfattande bilförsäkringen varierar men täcks till viss del i alla 50 stater.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94282.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.