Vad är Full täckning Bilförsäkringar i VA?

Som förare, vi ofta tar sig tid att förstå vad som händer när vi är försumliga och orsaka bilolyckor. Vi vet att det finns vissa försäkringar i delstaten Virginia och att Bilförsäkringar är tänkt att betala för eventuella skador på ett annat fordon. Men vad händer med din bil? Hur avgör du hur mycket din försäkring täcker i händelse av en olycka? Definition av Full täckning försäkring

Virginia, liksom andra stater, omfattar full täckning Bilförsäkringar skadorna på din bil om du är i en olycka tillsammans med eventuella skador på andra fordon inblandade i olyckan. Om ett fordon förstörs, kommer full täckning politik betala kontant för det aktuella marknadsvärdet av bilen. Mest fullständig täckning politik har en självrisk som måste uppfyllas innan försäkringen börjar betala.
Statliga Bilförsäkringar Krav

Delstaten Virginia kräver inte att förare bära full försäkring auto men det kräver ansvarsförsäkring, som täcker den andra föraren om en olycka skulle inträffa. Skulden politik måste täcka personskador eller dödsfall av en person vid ett minimum på $ 25,000, den kroppsskada eller dödsfall av två eller flera personer vid ett minimum av $ 50.000, och sakskador vid ett minimum av $ 20.000. Staten rekommenderar att en chaufför köper mer än minimikravet och om det alls är möjligt att föraren köpet full täckning försäkring.
Oförsäkrade motorfordon Avgift

staten Virginia låter sina invånare att köra oförsäkrat på egen risk om de betalar en $ 500 oförsäkrade avgift motorfordon. Avgiften måste betalas varje gång registreringen förnyas. Om en förare ertappas med att köra oförsäkrat och har inte betalat den oförsäkrade avgiften motorfordon, kommer de att ha sin körning och fordonsregister svävande privilegier. Att återinföra dessa privilegier föraren måste betala en $ 500 lagstadgad avgift, lämna ett ekonomiskt certifikat ansvar försäkring (SR-22) med DMV under tre år och eventuellt betala en återupptagningsavgift.
Kontroll av täckning

Försäkringsbolag är skyldiga att lämna institutionen för motorfordon med elektroniska uppdateringar av förarens försäkring information och en beskrivning av fordonet. Om en policy avbryts, om täckningen läggs till eller om en ny täckning policy är skriven för ett fordon som är registrerat i Virginia, måste ändringarna också rapporteras. p> Virginia har en konkurrenskraftig rating lag vilket innebär att olika företag kommer att erbjuda olika strategier i olika takt. Det är till konsumentens fördel att leta efter den bästa täckningen till bästa pris. Den Bureau of Insurance publicerar en konsumentguide för att jämföra auto försäkringspremier i Virginia. Om en förare har svårt att hitta ett försäkringsbolag som kommer att acceptera dem, erbjuder delstaten Virginia Virginia Plan bilförsäkring. Det är en hög premie plan som bör vara en sista utväg när man söker efter försäkring och bör användas endast tills föraren finner försäkringsskydd håll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94299.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.