Vad är Omfattande bilförsäkring?

Omfattande bilförsäkring inte krävs i de flesta stater. Vissa långivare kräver emellertid bilägare att bära heltäckande bevakning tills bilen lånet betalas av. För vissa äldre bilar eller fordon med en hel del skador, kan kostnaden för att lägga en heltäckande försäkring inte vara värt att betala. Generellt är dock omfattande bilförsäkring fördelaktigt eftersom det skyddar dig från oförutsägbara och oväntade missöden. Effekter

Omfattande bilförsäkring täcker skador på bilen som inte var en följd av en bilolycka. Omfattande försäkringsskydd typiskt brandskador, stöld, skadegörelse, djur skador, väderrelaterade skador och skador som orsakas av saker som faller på din bil.
Självrisk

Omfattande bil- försäkringar har normalt självrisker, vilket är det belopp du betalar ur egen ficka för skador innan försäkringsbolaget börjar plocka upp räkningen. Dina försäkringspremier är generellt lägre om du väljer en hög självrisk. Den vanligaste avdragsgilla beloppet för heltäckande bilförsäkring är ca $ 500.
Fördelar

Omfattande bilförsäkring kostar relativt lite jämfört med kostnaden för att ersätta en bil . Omfattande täckning är en särskilt bra idé om du har precis köpt en ny eller mycket dyr bil.
Överväganden

Försäkringsbolagen ibland utesluta vissa skador från övergripande politik. Kontrollera alltid det finstilta i en försäkring innan du skriver så att du har en klar uppfattning om vad som omfattas och vad som inte är.
Missuppfattningar

Även om många människor tror heltäckande bilförsäkring täcker alla typer av skador, detta är bara inte sant. Denna typ av försäkring täcker bara kollision skador som orsakas av att slå ett djur. Övergripande politik kommer inte heller att täcka eventuella skador du tillfogar andra eller eventuella medicinska räkningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94267.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.