Hur till Återvinna en stulen bil

Var 32,2 sekunder, en bil stulen i USA . Inte många människor vet exakt vad de ska göra när de går ut i en parkeringsplats och upptäcka deras bil saknas . Det kan ta en stund att återhämta sig , men här är några steg för att hjälpa dig komma närmare lokalisera din stulna bil . Instruktioner
1

Ring 911 så fort som möjligt för att anmäla din bil stulen .
2

Fyll bilen blir stulen rapport på din lokala polisstation . Det är viktigt att få information som bilens VIN-nummer , göra och modell av bilen , en kopia av fordonets registreringsbevis och försäkring , samt några nya bilder på bilen lätt tillgänglig så att polisen kan göra en grundlig sökning .
< br > Billiga 3

Meddela ditt försäkringsbolag och Department of Motor Vehicles . Vissa försäkringsbolag , liksom DMV , har databaser med hundratals stulna och /eller återvunna fordon , vilket kommer att påskynda processen för återvinning , eftersom de ofta arbetar direkt med lokala polismyndigheter för att återvinna stulna bilar .
4

Ring några bogsera bil företag i ditt område . Se om de gör polisen drev . Dessa drev begärts av polisen . Om de gör det , ge dem en kopia av din stulna fordonet Rapport så att de kan nå dig snabbare i händelse av att din bil finns .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94277.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.