Tester för inskränkande Bilförsäkring

Ingen tycker om att betala för bilförsäkring. Med en färsk undersökning från carinsurance.com visar den genomsnittliga familjen betalar drygt $ 1,900 per år, är det vettigt att göra allt du kan för att minska dig priser bilförsäkring. Ett sätt att sänka din premie kan ta en online-test. Många försäkringsbolag erbjuder rabatter till personer som med godkänt online-körning kurser. Med en online-kurs

flesta online kurser som erbjuds är repetitionskurser i defensiv körning. Deltagarna loggar in på att sätta sig i en simulerad förarmiljö. Olika körsituationer presenteras som testar användarens kunskaper och färdigheter.

Efter genomgången kurs, bilister får en rabatt på mellan 5 till 15 procent, och rabatterna brukar gälla under tre år. Att besparingar skulle kunna uppgå till $ 855 under tre år för den genomsnittliga amerikanska familjen. Även med den typiska online-klass kostar runt $ 50, du är fortfarande långt före spelet.

Inte alla stater har stiftat lagar som möjliggör en minskning av priserna för de som tar online-kurser. Men vissa försäkringsbolag tillåter sina försäkringstagare att gå kursen, och få en "bra förare" rabatt. För att ta reda på om ditt tillstånd har en online-körning kurs

, kontakta din statens Institutionen för motorfordon eller Secretary of Insurance.
Andra förmåner

Förutom en minskning av din auto försäkringspremie, online-kurser används i vissa stater som ett sätt att minska böter eller poäng skurna för att flytta kränkningar eller att ha biljetter ogillas. Dessa förseelser kan orsaka en ökning av din försäkringspremie, så ha dem minskas eller avslås kan hindra dina priser från att gå upp.

Inte bara kan dessa kurser minska din försäkringspremie, de är en utmärkt påminnelse om bra, defensiv -körning beteenden. För dem som inte har tagit körkort i 30 till 40 år, är en repetitionskurs inte en dålig idé. Till exempel har många år sedan bilister lära sig att hålla sina händer på ratten vid 10:00 och 02:00 positioner. Det är inte längre fallet, säger Dan Van Tessel, American Automobile Association (AAA) chef för program förarutbildning. "Rekommendationen är att hålla händerna på 8 och 4, eller 9 och 3," sade han. Dessa typer av små förändringar kan göra en skillnad, och är svåra att passera längs den allmänna drivande allmänheten. Online-kurser erbjuder möjlighet att få uttrycka sig på säkrare körning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94274.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.