Bil Information Insurance i Storbritannien

Motor försäkring är ett krav i Storbritannien Åtminstone måste varje förare vara försäkrade för skador på andra människor och deras egendom till följd av en bilolycka. Det finns flera typer av försäkringar och många olika leverantörer i Storbritannien för en avgift, kommer dessa försäkringsgivare garantera att försäkra dig mot olyckor och andra skulder, beroende på täckning. Betalningar

personliga förhållanden och erforderlig täckning kommer fastställa det belopp som betalats för bilförsäkring, så kommer också att risken en förare representerar. Denna risk bestäms av förarens ålder, kön, kör historia, där han bor och typiska årliga körsträcka. Den typ av bil En Föraren kommer också att påverka försäkringen. Kontrollera ABI: s motordatabas Försäkring Gruppera, värd motorfordonsförsäkring Repair Research Centre vid Thatcham (se Resurser).
Juridisk

vägtrafiklagen insisterar på att alla bilister är försäkrade. Alla förare måste vara försäkrade mot skadeståndsansvar för skador på andra --- t.ex. fotgängare, andra förare, dina passagerare --- samt skador på andras egendom. En förare fångas utan försäkring kan få en högsta bötesbeloppet på £ 5000, mellan sex och åtta poäng på sin licens och potentiella diskvalificering från körning. Polisen kan också beslagta fordonet.
Typer
p Det finns flera olika typer av bilförsäkring, beroende på önskad täckning. Tredje part täckning ger försäkring för föraren om hon är skadad en tredje part eller orsakat skada på annans egendom, men det täcker inte förarens eget fordon eller egendom. Detta är den minsta täckning som krävs enligt lag. Tredje part brand och stöld täckning ger ovanstående täckning men med extra skydd för försäkring för skador på förarens bil som en följd av brand eller stöld. Omfattande försäkring täcker skador eller skador på tredje man och deras egendom, men också försäkrar förarens bil mot skador från en olycka. Det kan också försäkra sig mot sjukvårdskostnader och förlust av personliga tillhörigheter kvar i bilen.
Dokument

När en förare försäkrar hans bil, kommer han vara försedd med en försäkringsbevis. Detta är bevis på försäkringsskydd krävs enligt vägtrafiklagen. En ytterligare policydokument fastställs villkoren för försäkringen. En sammanfattning kan också levereras, som tjänar som en tillfällig försäkringsbevis tills senare anländer. Bör läsa hennes politik noga att se till att det ger
Överväganden

En förare henne rätt nivå av täckning. I synnerhet bör hon kontrollera att den maximala försäkrade beloppet ska täcka eventuella förluster. Föraren bör också vara medveten om eventuella politiska gränser eller överskott (det kan finnas fler än ett överskott). Ett överskott är det belopp en förare förväntas betala ur egen ficka innan försäkringen kickar i. En förare bör se till att hennes politik också tar hänsyn till det sätt som hon använder bilen. Om hon använder bilen för arbete, till exempel, bör hon förklara detta. Föraren måste också kontrollera vilka andra som får köra bilen på sin försäkring.
Bonusökning rabatt

Förare med ett påstående utan rekord ofta kan dra från en speciell no-fordringar rabatt. Rabatten kommer att variera från en försäkringsgivare till en annan, men det kan variera från 30 procent efter ett påstående-fritt år till 60 procent efter fyra eller fem år.
Shop Around
< p> En förare får inte nöja sig med det första citatet han får. Det finns hundratals företag som erbjuder försäkringar: Vissa företag kommer att erbjuda speciella erbjudanden för nischade grupper, till exempel kvinnor och äldre förare. Att betala årligen kan också vara billigare än att betala varje månad, väljer en politik med ett högre överskott kan också minska kostnaderna. En förare bör be om skriftlig information om alla offerter så att han kan undersöka det finstilta. Han kan minska kostnaden för sin försäkring med garage hans bil och begränsa antalet förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94304.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.