Hur man väljer Villkor Bilförsäkring

Bil försäkring kan erbjudas i ett antal olika typer av politik, med olika täckning belopp. Att välja rätt typ av politik och belopp beror på många faktorer, och varierar med varje bil och ägare. Faktorer såsom statliga krav, krav långivare, liksom din försäkring budget, alla spelar en roll i termer att söka efter en policy. Genom att utföra en noggrann analys av samtliga faktorer, kommer du att avgöra de bästa villkoren för din bilförsäkring. Saker du behöver
Auto låneavtal
Computer Telefon hotell med Internetanslutning
Visa fler instruktioner
1

Kontakta din statens avdelning för motorfordon för att hitta hur mycket, om något, ansvarsförsäkring bilförsäkring staten kräver. Byrån kommer att berätta hur mycket täckning som krävs för kroppsskada ansvar och egendomsskador ansvarsförsäkring, som kommer att betala för sjukvårdskostnader och sakskador din bil kan orsaka. Du kommer att behöva köpa dessa riktlinjer om det krävs enligt lag, och den information som byrån ger dig kommer att låta dig veta vilka politiska villkor kommer att bli nödvändig.
2

Fråga din statens avdelning för motorfordon hur mycket, om någon, kräver ingen-fel försäkring staten. No-fel varierar beroende på stater där så krävs, men den grundläggande formen av no-fault täckning består av personskada skydd täckning, som betalar läkarundersökning, rehabilitering, arbete förlust, begravning och förmåner efterlevande i händelse av din skada eller död i en auto olycka, oavsett vilken drivrutin som orsakar olyckan. I ett begränsat antal stater kräver no-fault försäkring, får ett strikt policy betalar också för skador på annan persons egendom, men kommer inte att betala för eventuella skador på bilen.
3

Fråga din statens avdelning för motorfordon hur mycket, om något, oförsäkrade bilist försäkring staten kräver. Byrån kommer att berätta hur mycket täckning som krävs för oförsäkrade bilist kroppsskada och oförsäkrade bilist egendomsskador försäkring, som kommer att betala för dina kostnader för läkarvård eller skador på din bil som orsakats av en förare som inte har försäkring.
4

Läs ditt låneavtal, om du finansierade bilen, för att ta reda på vad försäkringsskydd kontraktet kräver. Den policyn anger att lånet kräver "full täckning", innebär att kollision och omfattande försäkring. Avtalet kommer att informera dig hur mycket täckning lånevillkoren kräver både kollision och omfattande försäkring.
5

Bestäm din kollision och omfattande krav försäkring och hur mycket täckning du behöver. Kollision bil försäkring betalar för att reparera din bil när en kollision inträffar, medan heltäckande bilförsäkring betalar för skador på något sätt annat än en auto kollision, såsom brand eller översvämning. Kollision och omfattande försäkring fortfarande alternativ för dig att överväga om du köpt bilen med kontanter, eftersom lagen inte kräver dem, endast långivare att finansiera fordon.
6

Kontakt bil försäkringsagenter, liksom bil försäkringsmäklare, för att diskutera den täckning som du vill köpa. Diskutera typer av politik som du vill köpa, tillsammans med hur mycket täckning du vill ha för varje typ av politik. Arbeta med agent eller mäklare och komma överens om villkoren för alla omfattningar, och sedan kan du underteckna ett kontrakt för en bilförsäkring. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94279.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.