Hur att få rabatter på GEICO

GEICO är ett företag som erbjuder bilförsäkring för konsumenterna. En av reklam taktik som används av GEICO marknadsför prisvärda bilförsäkring till konsumenter som hjälper till att spara folk pengar, delvis på grund av de många olika typer av rabatter som bolaget erbjuder. För att få dessa rabatter, måste du först avgöra vilka som är tillgängliga genom GEICO gäller för dig och din situation. Sedan kan du börja njuta av besparingar på bilförsäkring när rabatterna tillämpas. Instruktioner
1

Kolla in "Rabatter" sidan av GEICO hemsida för att se vilka rabatter kan gälla dig. Till exempel, rabatter gäller för medlemmar av militären, studenter och förare 50 år och äldre. Bilförsäkring rabatter kan gälla baseras på utrustningen i din bil, liksom din drivande historia, utbildning och tillhörighet.
2

Läs mer om "GEICO Family Prissättning Program" om du har några unga förare på er politik. Extra rabatter kan vara tillgängliga för dig när du flyttar den unge föraren att hans eller hennes egen politik.
3

Prata med en GEICO representant för att diskutera rabatterade alternativ och att få mer information om rabatter till dig. Du kan använda "Kontakta oss" sidan för att prata med företaget via e-post eller per telefon. GEICO föreslår kontakt per telefon för en snabbare respons.
4

Hitta en lokal GEICO agent. Använd "Agent Locator" sida på GEICO hemsida. Skriv in ditt postnummer och klicka på "Sök Locations." En lista över lokala agenter, deras adresser, telefonnummer och öppettider kommer att visas på skärmen.
5

Kontakta en lokal agent för att tillämpa rabatter som du har rätt till din GEICO politik. En agent kan också hjälpa dig att registrera dig för GEICO försäkring om du inte redan har gjort det. Bevis kan krävas för vissa rabatter att gälla, som t.ex. bevis på att du är student eller bevis på din nuvarande ålder. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94217.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.