Vilka Överträdelser kommer att orsaka Bilförsäkringar priser att öka?

Bilförsäkringar är en kostnad som i stort sett alla förare måste ta itu med. Priser på auto försäkring varierar kraftigt beroende på ditt tillstånd, åldersgrupp och kön. Många olika faktorer kommer att orsaka försäkringspremier för att gå upp eller ner, men vad händer när föraren bakom ratten kan ofta påverka priserna mer än något annat. Vanliga Moving Kränkningar

Försäkringsbolagen ger de bästa priserna för förare de tycker är den minst riskabla att försäkra. När ett företag kontrollerar din drivande post och hittar en eller flera fortkörning biljetter eller andra rörliga kränkningar, kan du anta att du kommer att betala mer för Bilförsäkringar i en nära framtid, enligt AutoInsurance.org.

Fortkörning är en rörelse kränkning och föreslår föraren inte rör lyda trafikreglerna och, eventuellt, att försäkringstagaren inte alltid köra säkert. Detta gör att föraren en högre risk och bolaget kommer ofta höja sin försäkringspremie för att täcka honom.

Ett försäkringsbolag tar ofta en ännu mörkare bild av dem som citeras för vårdslös körning. Detta brott kan leda till priser även högre än för förare som dömts för fortkörning. Mindre allvarliga brott, såsom parkering kränkningar, som inte är direkt relaterade till säker körning, är mindre benägna att påverka försäkringspremier. Addera DUI

rattfylleri (DUI) är ett brott som kan leda till böter, förlust av licens och även fängelse. Om någon skadas eller dödas i en olycka och föraren har gripits för rattfylla, kan det resultera i en långsiktig fängelsestraff och ett livsförändrande slutsats. Förare dömd för DUI kommer, åtminstone, måste betala mycket mer för försäkringen om de har möjlighet att få försäkrade alls. Ett försäkringsbolag kommer ofta annullera försäkringen av en felande förare efter sin övertygelse och vägrar att återförsäkra honom senare. Andra företag kan vägra att försäkra honom också.

Lagar varierar enligt stat, de flesta stater kräver dem som dömts för rattfylla för att erhålla en SR-22 blankett från alla försäkringsgivare som går med på att täcka dig. Denna form bevisar du bär minst ansvarsförsäkring och gör att du kan få din licens tillbaka när någon licens fjädring tid har förflutit. SR-22 försäkring är extremt dyrt i förhållande till andra politikområden med liknande täckning.
Olyckor

Även om du inte är på fel i en bilolycka, din försäkring priser kan gå upp, enligt AutoInsurance.org. Att vara fel kan orsaka en större ökning, men det är inte en förutsättning. Å andra sidan, även om du begår ett brott som leder till en krasch, som kör en röd lampa och slå en annan bil, är den räntehöjning oftast inte permanent. I de flesta fall kommer du att kunna förneka en olycka-relaterade räntehöjning efter cirka tre år. Ett annat brott som helst i framtiden, men kommer att orsaka ett försäkringsbolag för att ta en titt på hela din historia, och andra incidenter i det förflutna kan utlösa en räntehöjning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94178.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.