Hur man betala en premie för en AIG auto politik

Var noga med att betala din bil försäkringspremier i tid för att undvika förseningsavgifter. AIG auto försäkring, numera känd som 21st Century Insurance, erbjuder flera olika sätt för dig att betala din premie, inklusive en automatisk bank tillbakadragande. Om du inte vill ställa in automatisk överföring, betala per post, online, personligen eller via telefon. Vet att om betalningen poststämplat senast på förfallodagen men betalningen inte har mottagits av AIG ännu, kommer du fortfarande anses sent. Saker du behöver
Check, betal-eller kreditkort
Policy nummer
Visa fler instruktioner
1

Riv avin på undersidan av din pappersfaktura och skicka den och en check till:

Försäkring Betalning Processing CenterPO Box 7247-0302Philadelphia, PA 19.170-0302
p Om du inte har det, kan du skriva det försäkringsnummer på kolla istället.
2

Call 21st Century försäkring på 877-310-5687 och be att inrätta en ACH (automatiserat clearinghus) betalning. Du kommer att behöva ge ett bankkonto och bank clearingnummer (båda finns på undersidan av din check). När du bekräftar kontot och begära överföring, ditt konto kommer att ha månatliga bidraget automatiskt återkallas.
3

Ring 877-310-5687 och använda deras interaktiva talsvarssystem att betala över telefonen. Du behöver ett giltigt checkkonto, betal-eller kreditkort. Det automatiserade systemet kommer att be om din betalningsmetod och du måste ange i personlig information med hjälp av telefonens knappsats.
4

Besök AIG hemsida och betala online. Det finns två metoder: registrera din politik på nätet och skriva in sig i en auto-betalning med en elektronisk check eller kreditkort, eller använd Hastighet-betala för att göra en betalning via Western Union. Den automatiska betalningen kommer att kräva ett checkkonto eller ett giltigt kreditkort för att skrivas in på nätet via deras hemsida. Hastighet-pay debiterar dig $ 3,25 för en engångsavgift omedelbar betalning (check eller kreditkort krävs också). För båda, måste du ange ditt namn och försäkringsnummer innan man säker betalning sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94174.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.