Regeringen Bilförsäkringar Program

Trafikförsäkringsföreningen är obligatoriskt i alla 50 stater. Premiesatser varierar beroende på antalet invånare i ett visst område och på inkomsten för den försäkrade föraren. Försäkring planer är allmänt tillgängliga via privata försäkringsbolag, men för dem med lägre inkomster, det finns billigare offentliga Bilförsäkringar alternativ. Dessa försäkringar kan komma från antingen statliga myndigheter eller den federala regeringen. Kalifornien Low-Cost Automobile Insurance Program

Delstaten Kalifornien erbjuder Kalifornien Low-Cost Program bilförsäkring. Programmet inleddes 2000 i Los Angeles och San Francisco. Under 2005 godkände delstatsparlamentet en förlängning av detta program till Alameda, Riverside, San Bernardino, Orange, Fresno och San Diego, denna utvidgning trädde i kraft i april 2006. Samtidigt var statens Insurance Commissioner beviljats ​​möjligheten att utvidga programmet till något annat län i nöd. Enligt villkoren i CLCA skulle delstaten Kalifornien försäkra en drivrutin för upp till $ 10.000 för kroppsskada per person och upp till $ 20.000 per olycka. Staten beviljar upp till $ 3.000 av skador på egendom täckning per olycka samt.

För att kvalificera sig för CLCA, måste föraren vara minst 19 år gammal och har haft körkort i tre år. Förarens bil måste vara värt $ 20.000 eller mindre. Den personen måste vara en bra förare med några övertygelser och en poäng eller mindre noterade på hennes drivande post. Den sökande måste också uppfylla de inkomster krav. Addera Maryland Bilförsäkringar Fund

delstaten Maryland har också ett offentligt program bilförsäkring, Maryland Bilförsäkringar fonden. MAIF grundades 1972 med målet att tillhandahålla bilförsäkring till invånarna i delstaten Maryland som inte hade råd att köpa privata politik bilförsäkring. Delstaten Maryland kan erbjuda intresserade förare en uppskattning av deras premie på nätet. Mängden av bidraget kommer att bero på hur en förare svarar statens frågor.

MAIF betalar ett minimum på $ 20.000 per person eller $ 40.000 per olycka i händelse av skada och $ 15.000 per olycka för skada på egendom. Samma förhållande gäller vid en annan förare inblandade i olyckan är oförsäkrat.
New Jersey Special Automobile Insurance Policy

New Jersey erbjuder också en state-run bil försäkring, om än en mycket mer begränsad en. Det är New Jersey Special bil försäkring. För att kvalificera sig för SAIP i New Jersey, måste en förare kvalificera sig för federala Medicaid med sjukhusvistelse. New Jersey: s politik ger täckning endast för sjukvård och kommer med en $ 365 per år prislapp. New Jersey förarna kan köpa SAIP på nästan varje bil försäkringsbolag i den staten. Policyn omfattar upp till $ 250,000 i akuta medicinska kostnader till följd av en olycka, samt som 10.000 dollar dödsfall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94196.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.