Hur avtal med Progressive

Med intåget av online auto och hemförsäkring, har hela försäkringsmarknaden förändrats, med företag som tillhandahåller 24-timmars assistans, up-front citat ränta och konkurrenskraftig prissättning inom branschen. Progressiv är en av de online försäkringsbolag som har effektiviserat affärsmodellen att erbjuda försäkringar fynd, ger mycket låg kostnad men exceptionell kundservice. Upphandlande med Progressive är något som lätt kan göras via Internet eller via telefon, och är klar i en låg-stress miljö som är utformad för att vara extremt bekväm för jämförelse shopper. Saker du behöver
Bil uppgifter
Personuppgifter
Internet Alicante Telefon tillgång
Visa fler instruktioner
1

Besök den progressiva hemsida och ange så mycket av ditt fordon information som möjligt för att få en offert. Justera detaljerna i den politik du vill ansöka om att få den eventuella citat ner eller upp till det belopp som bäst motsvarar den politik ni vill så småningom köpa.
2

Review webbplatser av andra myndigheter och sök för sina offerter för en identisk politik. Om du hittar några politik som är bättre än den progressiva politiken, spara den politiska informationen och webbsida för framtida referens. Leta efter specialerbjudanden och bonusar politiken att dessa webbplatser erbjuder sina kunder också. Addera 3

Ring Progressiv s kundtjänst nummer att börja ditt avtal med dem. Ha en agent gå igenom din ansökan för att se om det finns några ytterligare rabatter eller besparingar du har rätt till som ännu inte har visat upp på ditt konto. Om du fått några billigare citat från andra företag eller samma citat med bättre specialerbjudanden eller bonusar, låt din progressiva agent vet och fråga dem om de kan uppfylla eller slå offerter som erbjuds av andra företag. Ofta kommer de att kunna göra det, men om de inte kan hjälpa dig med detta, tveka inte att fråga om chefen, som är mer fria att förhandla fram avtal för kunderna.
4

Sign avtalet med Progressive, antingen elektroniskt eller genom att faxa eller posta pappersarbete ditt motta online eller i mail. Titta på din politik för förändringar i tjänsterna och kostnaderna, som kan variera kraftigt även inom sex månader försäkringstiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94185.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.