Hur Avbryt en GEICO Auto Policy

GEICO, förkortning för statligt anställda Insurance Company, började som en försäkringsgivare riktade mot militära medlemmar och amerikanska statsanställda. Huvudkontoret ligger i Chevy Chase, Md, tjänar företaget nu den allmänna befolkningen och är en av de bästa bärare Bilförsäkringar. Det ger också egendom täckning och diverse försäkringar för identitetsstöld, livförsäkring och utomeuropeiska skydd, bland annat. GEICO auto försäkringar täcker en sex-månaders period och förnyas automatiskt. Kunder som vill avbryta sin politik måste ringa ett gratisnummer, som är öppen 24 timmar, sju dagar i veckan. Instruktioner
1

Se till att du har en alternativ plan på plats innan den kan dra GEICO. Om detta handlar en annan försäkringsgivare, se till att det inte kommer att bli en täckning förflutit mellan politik.
2

Samla dina försäkringar papper tillsammans, inklusive ditt GEICO försäkringsnummer.

3

Ring 1-866-915-1172, numret på GEICO som hanterar avbokningar försäkring.
4

Ge kundtjänst den begärda informationen, vilket kommer att inkludera ditt försäkringsnummer och namn, och eventuellt ditt födelsedatum och de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.
5

förklara att du upp din försäkring och namn ett slutdatum för din täckning. Fråga representant att verbalt bekräfta datumet för täckning avbokning. Fråga om du är beror en återbetalning för oanvänd del av politik som du förbetalt för, och bekräfta hur du får detta bidrag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94215.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.